Breaking News

Újabb nyomdai fotó és videó - Így készül A kegyetlen herceg 3. kötete

A kegyetlen herceggel induló A levegnő népe sorozat lassan fináléjához érkezik, ugyanis magyarul is megjelenik A semmi királynője.

A Könyvmolyképző az elmúlt napokban már kétízben is kulisszák mögötti bepillantást engedett a könyvek gyártásába: előbb az új Ambrózy kötet, majd a friss Rick Riordan kötet készülését nézhettük meg.

Most pedig A semmi királynője a soros!

Fotó:




Videó (sajnos beágyazni nem tudtam, de a feliratra kattintva megnézhetitek Facebookon)


A könyv fülszövege:

A hatalmat sokkal könnyebb megragadni, mint megtartani.
Jude alaposan megtanulta ezt a leckét, amikor mérhetetlen hatalomért cserébe lemondott a gonosz király, Cardan feletti uralmáról.

Tündérfölde száműzött halandó királynéjaként elveszettnek érzi magát, a semmi királynőjének. Ám megfogadja, hogy mindent visszaszerez, amit elvettek tőle. Az esély kétszínű ikertestvére, a szintén halandó Taryn képében érkezik meg, akinek az élete veszélybe kerül.

Jude kénytelen vállalni a kockázatot, és visszatérni a veszedelmes tündérudvarba, valamint szembenézni a Cardan iránti érzéseivel, hogy megmentse a nővére életét. Csakhogy sok minden megváltozott Elfhonban a távozása óta. Háború közeleg. Jude beférkőzik az ellenséges tábor mélyére, és ő maga is belekeveredik a véres politikai csatározásba.

Amikor egy eddig szunnyadó, ám igen erős átok elszabadul, pánik söpör végig a vidéken, és Jude választani kényszerül a becsvágya és az embersége között…

A levegő népe trilógiájának várva várt, döbbenetes fináléja.


Rendeld innen!

Nincsenek megjegyzések