Breaking News

Mads Mikkelsen lehet az új Grindelwald

Nagyon úgy tűnik, hogy a Warner Bros.-nak már megvolt a jelöltje arra, ki válthatja majd Johnny Deppet a Legendás állatok szériában.



Tegnap délelőtt még az borzolta a kedélyeket, hogy Johnny Depp a harmadik film egy jelenetet vett csak fel, ellenben 8 számjegyű fizetését így is megkapja. (Amire amúgy a szerződése kötelez, ugyanis nagy színészek esetében lehet a szerződésben ilyen kitétel - ugyanis hasonló esetekben vagy ha valamiért nem jön össze a projekt, lehetséges, hogy a színész már elbukott más projektet, amin ebben az időben dolgozni tudott volna - ez meg afféle kárpótlási díjnak minősül.)

Magyar idő szerint késő estére viszont már egészen más hír borzolta a kedélyeket: úgy tűnik, megvan, ki lehet az új Grindelwald.

A megjelent hírek szerint egyelőre még csak tárgyalnak Mads Mikkelsennel - viszont tudjuk, azért ha valami ilyen nyilvánosságra kerül, az már jelent valamit.

A Variety információi szerint ugyan még korai szakaszban tartanak a tárgyalások, de ez már eléggé jelzi, hogy mire a nagyközönségnek bejelentették Johnny Depp távozását, már volt elképzelése a Warnernek a helyettesítésről.

Mads Mikkelsen ugyan az én listámon is szerepelt, de annak csak a végén - úgyhogy bevallom, bár személy szerint semmi bajom a színésszel, azért én most nem vagyok túl boldog.

A Warner egyébként a botrány közepében már be is jelentette a Legendás állatok 3. újabb premieridőpontját.

1 megjegyzés:

  1. Milyen érdekes, hogy Deppel ellentétben Heard megúszik mindent, csak mert nő. Bátyám évekig egy olyan párkapcsolatban élt, ahol a barátnője bántalmazta és egyszerűen nem mert kilépni belőle, mert tudta, hogy van nem hinne neki senki, vagy kiröhögnék, hogy miért hagyta, vagy csak legyintenének és azt mondanák, hogy biztos okot adott rá.
    Gusztustalan, amit az ilyen nők csinálnak. Visszaélnek azzal, hogy nagyon sok nőnek tényleg ilyen dolgokat kell elszenvednie nap mint nap.
    Erzsébet

    VálaszTörlés