Breaking News

Modern Jane Austen antológiasorozattal jelentkezik a CW

Jane Austen örök. Látjuk ezt folyamatosan, hiszen a könyvei gyakorlatilag folyamatosan kaphatóak, többféle kiadásban is, ami pedig az adaptációkat illeti, ott sincs okunk a panaszra. Elég csak néhány évet várni, és szinte biztos, hogy jön egy újabb Austen adaptáció, időszakosan pedig érkeznek mindenféle modernizált vagy épp "zombisított" változat is. 




A legutóbb az Emma újabb feldolgozása, illetve a Sanditon hódított, előbbi a mozikban, utóbbi pedig tévésorozat formában. És azt is tudjuk, hogy már dolgoznak egy újabb Meggyőző érvek adaptáción, illetve egy újabb Büszkeség és balítélet feldolgozás is várható.

De még nincs vége!

A napokban jelentették be, hogy a The CW is kivetette a hálóját Austenra, és Modern Austen címmel terveznek kortárs antológiasorozatot az írónő műveiből.

Így tehát ez a sorozat nem klasszikus formában mutatná be a történeteket, hanem modernizált változat lesz.

A sorozatot Eleanor Burgess (Perry Mason) írja majd.

A hírek szerint a részek egy órásak lesznek, és Austen hat befejezett regényének történeteit dolgozzák majd fel. Minden évad egy újabb regény lesz, az első a Büszkeség és balítélet, ami a mai San Franciscóban játszódik majd.

De persze mivel CW sorozatról van szó, ráadásul abból is egy modernizált változatból, várhatóan azért eléggé eltávolodnak majd az eredetitől.

Nincsenek megjegyzések