Breaking News

Ki lehet Grindelwald Johnny Depp helyett?

A bejegyzés elején rögtön szeretnék valamit leszögezni: nagyon nem értek egyet a Warner Bros. mostani döntésével, legalábbis nem ebben a környezetben. Viszont töredelmes vallomás következik: én nem szerettem különösebben Johnny Deppet Grindelwald szerepében. Valahogy... Johnny Deppet láttam, nem pedig a varázslóvilág egy szereplőjét, és csak nehezítette a helyzetet, hogy Colin Farrell-t nagyon szerettem.

Viszont nyilván akár igazságtalannak tartjuk a döntést, akár örülünk neki, akár nem, a dolgok mennek tovább, és nagy eséllyel hamarosan új Grindelwaldot kapunk.

De vajon ki lesz a következő Gellert?

A magam részéről két színészt részesítek előnyben, akik már játszották korábban a szerepet valamilyen formában. Ugyanis akár szerettem a szerepben Johnny Deppet, akár nem, azt nem igazán szoktam szeretni, ha egy szereplőt útközben cserélnek le. 

Ezért...


1. Colin Farrell

Colin Farrell-t már láthattuk a Legendás állatok és megfigyelésük-ben, és kötődik is Grindelwaldhoz. Igaz, az csak egy ideiglenes külseje volt, hiszen Grindelwald Graves alakját vette fel. De bevallom, én nagyon szerettem Farrell-t a szerepben, és szerintem mind színészi tehetségben, mind korban jó választás lenne - hiszen ne felejtsük el, Jude Law lesz a partnere, így nála sem sokkal fiatalabb, sem sokkal idősebb színész nem lenne igazán ideális. 




2. Jamie Campbell Bower

Jamie Campbell Bower egy kis részlet erejéig visszatért már a második filmben Grindelwald szerepében, viszont az tényleg csak visszatekintés volt. Ennek ellenére ha a Warner nem szeretné, hogy egy harmadik színész is csatlakozott a Grindelwaldot alakítók sorába, akkor jó választás lehet a fiatal Grindelwaldot alakító Jamie Campbell Bower.
Én őt nagyon szeretem, de bevallom, a kora miatt nem igazán tudom elképzelni - ha nem lenne a keret, amibe csatlakoznia kell, akkor simán. De Jude Law mellett Jamie nagyon fiatalnak tűnik.




Persze mivel a varázslóvilágról beszélünk, szinte bármi lehetséges. Fiatalíthatják is akár, de az is benne van, hogy megint felveszi valaki más alakját - például hogy ne ismerjék fel.

Ha pedig így lesz, akkor gyakorlatilag bárkit választhatnak, meg tudják magyarázni - igaz, ehhez valószínűleg alakítani kell a forgatókönyvön is. 

Mondjuk magyarázatra mindenképp szükség lesz, ha semmilyen magyarázatot nem adnak a váltásra, az nagyon olcsó megoldás és szerintem kevéssé kielégítő. 

Na de néhány színész, akiket az internet népe már emleget, hogy szívesen látná őket a szerepben. Én azért nem szeretnék saját listát összeállítani, mert nem akarok csalódást - meg mert én annak jobban örülnék, ha Colin Farrell térne vissza.

  • Benedict Cumberbatch
  • Michael Fassbender
  • Robert Downey Jr
  • Dan Stevens
  • Adam Driver
  • James McAvoy
  • Nikolaj Coster-Waldau
  • Alexander Sarsgaard
  • Mads Mikkelsen
  • Jonathan Rhys Meyers

Az mindenesetre biztos, hogy akárki kapja is a szerepet, nem lesz egyszerű dolga. Johnny Deppet lehet szeretni vagy nem szeretni, akár általánosságban, akár a szerepben, azért a színészi képességét és a karakterességét nehéz elvitatni tőle. 

Ti kit tudnátok elképzelni a szerepben?

1 megjegyzés:

  1. Szerintem senki nem fogja elvállalni, mert tudják, hogy utálnák az emberek, mert nem J.D. játssza a szerepet. Úgyhogy szerintem valamilyen nem A kat. színészé lesz majd a szerep.

    VálaszTörlés