Breaking News

Itt az első plakát a Kés a Zajban adaptációjához - Tom Hollanddel és Daisy Ridley-vel

A Kés a Zajban adaptációja igencsak körülményesen bukdácsol felénk.

A filmről 2018 nyarán derült ki, hogy nem az igazi, ezért kiegészítő forgatásokra volt szükség. Így a premier csak csúszott és csúszott. 

Ez már csak azért is különösen meglepő, mert a film főszereplői Tom Holland és Daisy Ridley, mellettük pedig szerepel a filmben Mads Mikkelsen, Demian Bichir, Cynthia Erivo, Nick Jonas, Kurt Sutter, Ray McKinnon és David Oyelowo is - így tehetségben és ismertségben sincs hiány.

Ráadásul a Lionsgate nem semmi summát ölt a filmbe, már majdnem 100 milliójuk fekszik benne, ami egy sorozatkezdő YA film esetében elég rendhagyó - de azt reméli a stúdió, hogy ezzel új franchise-t indíthatnak. Így pedig nem érdekük, hogy kapkodás legyen a film vágása, és esetleg ne sikerüljön olyan jól, mint amilyen lehetne.

Mindenesetre amint kijön a film, megtudjuk, milyen lett a végeredmény. De az nem lesz belátható időn belül, ugyanis az aktuális premieridőpont 2021. január 22, és azért a mostani COVID időszakban fene se tudja, mennyire lesz ez tartható.

Ezzel együtt talán jó jel, hogy érkezett egy új plakát a filmhez - igaz, érdekes módon ezen a korábban bejelentett premieridőpont helyett csak annyi szerepel, hogy Coming Soon, azaz Hamarosan.





A Kés a Zajban fülszövege:

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.

Nincsenek megjegyzések