Breaking News

Így készül az újabb Ambrózy kötet! - Videók egyenesen a nyomdából

Most már nem először fordul elő, hogy a Könyvmolyképző meglep minket némi kulisszák mögötti tartalommal.

Legutóbb a balesetes fotók és a Mara Dyer harmadik részének nyomdai fotói nyújtottak bepillantást a kiadó életébe, most pedig a legújabb Ambrózy kötet kapcsán osztottak meg két videót egyenes a nyomdából!

Így szó szerint láthatjuk, amint elkészülnek a könyvek! 

A videókat ide kattintva tudjátok megnézni, a fotók pedig:



Az új kötetből készül exkluzív kiadás is, ahogy írják: "Lehengerlően szép illusztráció és a Mester szívhez szóló üzenete" lesz benne. 

A fülszöveg:

1901. április 3-án hatalmas tömeg gyülekezik a Monarchia ékköveként emlegetett magyar székesfővárosban, Budapesten, a külső Kerepesi úton. A többezres csődületben inasoktól az arisztokratákig mindenféle rendű és rangú ember képviselteti magát. Reggel 6 óra 20 perckor aztán az izgalom a tetőfokára hág. A tömeg felmorajlik, a rendőrök sorfalat állva próbálják az izgága embereket hátrébb szorítani. A cinkotai vasútállomás különvágányára ekkor pöfög be az első hatalmas teherszerelvény, mely Budapestre hozza az amerikai „humbugkirály”, Barnum és Bailey kerekeken gördülő „városát”, a The Greatest Show on Eartht, vagyis A Föld legnagyobb cirkuszi látványosságát.

A tömegben ott van egy fiatal hölgy is, a Marosvásárhelyről származó Hangay Mili, a hírneves magánzó detektív, Ambrózy báró hitvese. És ahol ennyi ember verődik össze, ott bűnözők is akadnak szép számmal. A bűntettre pedig, mely sokkal hajmeresztőbb, mint a cirkusz bármely csodája, nem is kell sokáig várni. Szerencsére kéznél van a kor legkiválóbb „szoknyás detektívje”, Mili báróné, aki rögvest nyomozásba kezd.

Tessék betérni! Jó szórakozást, különleges izgalmakat!
„Már. Megint. Tökéletes. Nem tudok mást mondani Böszörményi könyveire,
mert egyszerűen mindegyik magával ragadó és tökéletes!
Az író minden könyvét olvastam, de az Ambrózy báró-sorozat
tavaly óta hatalmas kedvencem lett!” – Fanni's So Many Books, goodreads.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

Nincsenek megjegyzések