Breaking News

A múltba utazva próbálja megmenteni szerelmét az új Vörös Pöttyös főszereplője

A megjelenés hírével már találkozhattatok a kiadó Facebook oldalán egy borítószavazás miatt, de azért hátha valaki lemaradt: a Könyvmolyképzőnél érkezik egy új YA regény, a The Opposite of Always, ami magyarul A végzet ellen címet kapta.

Ezt onnan tudjuk, hogy a könyv felkerült a kiadó webáruházába!

A történet izgalmasnak ígérkezik, ráadásul tudjuk, hogy dolgoznak az adaptációján is! A könyv filmes jogait a Paramount szerezte meg, és a producerei között ott vannak Marty Boewn, John Fischer és Isaac Klausner is a Temple Hilltől, akiknek olyan YA adaptációkat köszönhetünk, mint a Csillagainkban a hiba, a Twilight, Az útvesztő és a Love, Simon. Ez elég kecsegtető, nem?ó

Megjelenési időpontunk és végleges magyar borítónk még nincs, de fülszöveg tervünk igen, illetve a kötet anno kapott egy könyvelőzetest is, azt is megtaláljátok a bejegyzés végén. 




Fülszöveg:

*

Mikor Jack egy buliban megismeri Kate-et, rögtön beleszeret. Hamarosan a barátainak is bemutatja , akiket a lány ugyanúgy elvarázsol, mint Jacket.

Csakhogy Kate meghal. És azt hinnéd, hogy a történetük ezzel véget is ért, de tévedsz.

Most kezdődik csak igazán.

Kate halála ugyanis visszaröpíti Jacket a kezdetekhez, a találkozásuk pillanatához. A lány újra ott van, egészségesen, boldogan, és bájosabban, mint valaha. Jack már-már azt hiszi, becsavarodott, de aztán rájön, hogy ezzel új esélyt kapott.

A fejébe veszi, hogy megpróbálja megakadályozni Kate halálát.. Időközben azonban rá kell jönnie, hogy a cselekedetei bizony súlyos következményekkel járnak. És mikor egyik döntése egy számára fontos személy életét sodorja veszélybe végig kell gondolnia, meddig is mehet el annak érdekében, hogy megmentse a szeretteit.

Te hajlandó lennél újra és újra átélni életed legfájóbb pillanatát, hogy megmentsd a szerelmed?

Az időutazás fájdalmas dolog.

Megéri-e vajon?

Döntsd el te!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Könyvelőzetes:


Nincsenek megjegyzések