Breaking News

Már felkerült a Könyvmolyképző webáruházába a Komor elemek 3. kötete!

Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy nagyon sokan várjuk már nagyon Jennifer L. Armentrout Komor elemek sorozatának nagy lezárását.

Az első két részt sokan szerették, és az, ami Armentroutra általában igaz, igaz erre a trilógiára is: minden rész után nagyon kell a folytatás!

Jó hírem van: a harmadik könyv, az Utolsó lélegzetig ma felkerült a Könyvmolyképző webáruházába, szóval lassan tényleg készülhetünk.

Borítónk és megjelenési dátumunk még nincs, de fülszöveg-tervünk már igen!




Tervezett fülszöveg:

*

Van olyan szerelem, ami az utolsó lélegzetvételig tart.

Minden döntés következményekkel jár – a tizenhét éves Laylának azonban a szokásosnál nehezebb döntéseket kell meghoznia. Fény vagy sötétség. Roth, az átkozottul szexi démonherceg, vagy Zayne, a gyönyörű és gondoskodó őrző, akiről Layla azt gondolta, sosem lehet az övé…

A lánynak ráadásul azt is el kell döntenie, hogy önmaga melyik odalában bízhat. Emellett egy új problémával is szembe kell néznie: egy lilin – a létező démonok leghalálosabbika – szabadon garázdálkodik, és az a célja, hogy mindent és mindenkit elpusztítson maga körül, beleértve Layla legjobb barátját is. Hogy megvédje Samet egy olyan végzettől, ami sokkal-sokkal rosszabb a halálnál, Laylának alkut kell kötnie az ellenséggel, és meg kell mentenie a várost és a faját a pusztulástól.

Két világ és két fiú között őrlődve Layla semmiben sem biztos, legkevésbé a túlélésben, és a helyzet tovább fokozódik, amikor egy múltbeli alku újra felszínre kerül. De néha, amikor az embert titkok veszik körül és az igazság kifürkészhetetlennek tűnik, nem tehet mást, mint hogy hallgat a szívére, választ egy oldalt, és harcol, ameddig bírja szusszal.

A Komor elemek sötéten romantikus YA-sorozat befejező része; démoni szerelmi történet, amelyben földöntúli erők és érzelmek csapnak össze.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések