Breaking News

Új Miután elbuktunk plakát + premier infók és fotók

Egy előzetest már kaptunk a legújabb Miután filmhez, a Miután elbuktunkhoz, de most érkezett egy szexi új plakát is - amiről az is kiderül, hogy 16-os karikát kapott a film.

A Big Bang Media kérdésre arra is válaszolt, hogy állunk a premierrel - természetesen a bizonytalanság miatt nem nagyon tudnak egyelőre pontos választ adni. Ahogy írják:

Kedves Rajongók! 💜
A jelenlegi körülmények és a mozik biztonságos újranyitása miatt, a bemutató dátuma egyelőre tisztázatlan. Kérlek kövessétek továbbra is az oldalainkat, hogy elsőként értesüljetek a premier időpontjáról! 😍 Egyébként a plakáton kívül kaptunk egy kis kulisszák mögötti fotót és a jelenetfotót is:

A film hivatalos leírása:

Tessa élete egyik legfontosabb döntésének meghozatalára készül, ám hirtelen minden a feje tetejére áll. A lány családjával kapcsolatos titkok felszínre törése minden eddiginél nagyobb próbatétel elé állítja a Hardinnal való kapcsolatát, és ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy boldog végkifejlete lesz kettejük szerelmi történetének.

Hamarosan a mozikban! 🎬A harmadik könyv fülszövege:

Tessa ​és Hardin élete eddig is bonyolult volt.
Most még bonyolultabb lett.
Miután elbuktunk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.
Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös jövőjüket, amelyért már annyit küzdöttek. Tessa élete kezd szétesni. Semmi sem az, aminek hitte. Sem a barátai, sem a családja. Hardin, az egyetlen személy, akire támaszkodhat, nagyon dühös lesz, amikor tudomást szerez Tessa döntéséről. Ahelyett, hogy mellé állna, mindent elkövet, hogy megtorpedózza a terveit.
Tessa tudja, hogy Hardin szereti, és bármi áron meg akarja védeni. De más szeretni valakit, és megint más beengedni az életünkbe. Tessát kezdi kimeríteni a féltékenységi jelenetek, a féktelen dühkitörések, és a bűnbánó bocsánatkérések ördögi köre. Senki iránt sem táplált még ilyen heves érzelmeket, senki sem gyújtotta így lángra a testét… De meddig képes a tűz és a szenvedély ellensúlyozni ezt a sok drámát és szenvedést? Azelőtt elég volt a szerelem, hogy összetartsa őket. De ha Tessa most a szívét követi… akkor vége lesz a kapcsolatuknak?
Anna Todd elsőkönyves író, aki Texasban él a férjével. Valószínűleg megdöntöttek néhány rekordot, amikor alig egy hónappal az érettségi után összeházasodtak. A férje háromszor teljesített szolgálatot Irakban, és Anna addig különféle alkalmi munkákat vállalt. Többek között eladó volt egy illatszerboltban, és adatfeldolgozó az adóhivatalban. Mindig szeretett olvasni, rajongott a fiúbandákért meg a romantikus regényekért. Most sikerült egyesítenie a három szenvedélyét, és nagyon élvezi, hogy az élete egy megvalósult álom lett. 

Nincsenek megjegyzések