Breaking News

Újabb könyv érkezik a Caraval világában - itt a borító és a megjelenési dátum!



Stephanie Garber visszatér a Caraval világába!

2021 szeptemberében, egészen pontosan szeptember 28-án érkezik az írónő következő könyve Once Upon a Broken Heart címen, ami a Caraval világában játszódik majd. Ráadásul nem is egy standalone sztoriról van szó, hanem egy újabb sorozatról!

Fotó a szerkesztésről:




A leírás szerint ugyanolyan magával ragadó és hóbortos az új kaland is, így biztosan elrabolja majd a régi olvasók és az újak szívét is.

A történet főszereplője Evangeline Fox, aki rájön, hogy élete szerelme épp valaki mást készül feleségül venni, ezért úgy érzi, kettétört a szíve. Elkeseredésében és fájdalmában bármit hajlandó felajánlani a karizmatikus, de gonosz Szívek hercegének, ha cserébe segít neki megakadályozni az esküvőt. A ára: három csók. Elsőre ez egyszerű kérésnek tűnik, de Evangeline hamar rájön, hogy a Sorssal alkudozni veszélyes játék, és sokkal többe kerülhet neki a dolog, mint gondolta. Mert a hercegnek tervei vannak Evangeline-nel, olyan tervek, amiknek a vége vagy a valaha volt legnagyobb boldog éltek vagy a legfájdalmasabb tragédia...

Na, ki lett izgatott? 

Szerintem nagyon jól hangzik a fülszöveg. 


CIKKAJÁNLÓ


Közben megérkezett a kötet borítója is, íme:




 
A könyvből Amerikában lesz egy különleges kiadás is a Barnes & Noble-nél, ami ráadásul dedikált is. Az ez a borítóváltozat lesz:


Nincsenek megjegyzések