Breaking News

Kedves Evan Hansen - ez a Könyvmolyképző egyik új Vörös Pöttyöse
A Dear Evan Hansen (Kedves Evan Hansen) egy amerikai musical, melynek zenéjét Benj Pasek és Justin Paul (A legnagyobb showman zenéje is az ő munkájuk), szövegkönyvét pedig Steven Levenson írta, és Michael Geif rendezte. A darab 2016 decemberében nyílt meg a Broadway-on a Music Box Theaterben. A 71. Tony díjátadón kilenc jelölésből hat díjat kapott meg. 

Ráadásul filmet is terveznek belőle, úgyhogy bár sajnos a Broadway messze van, de ha minden jól megy, filmként mi is láthatjuk majd a történetet.

Na, ugyanezt a történetet kapjuk meg máris könyv formában, méghozzá a Könyvmolyképző gondozásában.
Magyar borítónk még nincs, viszont fülszöveget már kaptunk.


Fülszöveg:

*

Egyedülálló történet a fergeteges sikerű Broadway- musical, a Dear Evan Hansen alkotóitól.

Kedves Evan Hansen!

A mai nap csodálatos lesz, mert…

Egy levél, amit soha senkinek nem lett volna szabad elolvasnia…

Ez a levél egy, a fiukat gyászoló család közelébe sodorja a végzős Evan Hansent, esélyt advaarra, amire mindig is vágyott: tartozni valahová.

Csupán meg kell tartania magának egy hazugságot: hogy a híresen balhés Connor Murphy titkon a legjobb barátja volt.

Evant hirtelen már nem kezelik láthatatlanként. Connor szülei, akik befogadták őt gyönyörű otthonukba a város túlsó végén a saját fiukként szeretik, és kétségbeesetten próbálnak minél többet megtudni tőle a rejtélyes Connorról.

Evan egyre inkább a család életének részévé válik. A fiú tudja, hogy nincs rendjén, amit tesz, de ha közben másoknak segít vele, annyira rossz sem lehet…

Többé már nem függve a bénító szorongástól az új Evannek célja van.

Önbizalommal tele, népszerű srácként minden napja csodálatos. Egészen addig, amíg már fenyegető veszélyt jelent a lelepleződés, és Evan szembe kerül a legnagyobb akadállyal: saját magával.

Egy egyszerű hazugság bonyolult igazságokhoz vezet ebben a nagyszívű drámában, gyászról, hitelességről és a hovatartozás nehézségeiről.

Egyszerre mesél egy megkapó története és vesz rá, hogy átérezd az értékeidet.

Hagyd, hogy elrabolja a szíved!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések