Breaking News

A 10 kedvenc könyvborítóm Charlie Bowater alkotásával

Régóta érik már az oldalon egy Charlie Bowater bejegyzés, de a mainál jobb alkalom nincs, ugyanis május 14-én ünnepli a születésnapját!




És hogy kicsoda Charlie Bowater? Ha tagja vagy Sarah J. Maas rajongótáborának, esetleg Cassandra Clare Árnyvadász naptárának illusztrációi nyűgöztek le, magy eséllyel már ismered is a művész nevét. Ha esetleg mégsem, elég nagy összegben merek fogadni, hogy valamelyik általa tervezett borítóval már biztosan találkoztál.

Charlie Bowater 1988-ban született az Egyesült Királyságban. A 90-es évek Disney meséin nőtt fel, így talán nem is olyan meglepő, hogy maga is illusztrátor lett. Rengeteg különböző projekten dolgozott már, concept artoktól kezdve játékokhoz kapcsolódó marketinganyagokig sok mindenen dolgozott már. Minket, könyvmolyokat azonban a fanartjaival és a csodálatos könyvborítóival varázsolt el. Utóbbiakból már több mint 40 köthető a nevéhez, dolgozott már a Penguin Random House-zal, a Harper Collinsszal, a Simon & Schusterrel és a Bloomsburyvel is. 



Én most összeszedtem az eddigi borítói közül a 10 kedvencemet.

Nektek melyik tetszik a legjobban?














Nincsenek megjegyzések