Breaking News

BRÉKING! Spin-off sorozat készül A Bridgerton családhoz!
Nem is olyan régen jelentette be a Netflix, hogy A Bridgerton család 3. és 4. évadát is berendelték, illetve közben elkezdték forgatni a 2. évadot, ahonnan az első fotók is befutottak. Ehhez képest ma bombaként robbant a meglepő hír a széria háza tájáról:

Spin-off sorozat készül hozzá! 

A Netflix és a Shondaland duó egy minisorozatot tervez, ami Charlotte királynéról szól majd.  Ez viszont már nem Julia Quinn könyvei alapján készül, hanem Shonda Rhimes maga írja.

A minisorozat a fiatal Charlotte felemelkedését és szerelmi életét dolgozza majd fel, újragondolva azt a Bridgerton szereplőt, aki Julia Quinn regényeiben egyébként fel sem tűnt. 

Mint ismeretes, Charlotte királyné létező személy, szemben A Bridgerton család fiktív karaktereivel.

Bela Bajaria, a Netflix egyik fejese így nyilatkozott a bejelentés kapcsán: "Sok néző soha nem hallott Charlotte királynéről a Bridgerton előtt, és nagyon örülök, hogy jobban bemutathatjuk a történetét, illetve a Bridgerton világát. Shonda és a csapata alaposan végiggondolták, hogyan építsik ki a Bridgerton univerzumot, hogy folyamatosan ugyanolyan minőségű tartalmakat oszthassanak meg a rajongókkal, amilyet az első évadban megismertek."

Ez a jövőre nézve akár azt is jelentheti, hogy újabb és újabb sorozatok készülnek majd a világban. Ez egyrészt Julia Quinn regényei mentén is lehetséges, hiszen kapott egy Bridgerton előzménysorozatot is a világ, illetve ott a Smythe-Smith kvartett széria is. Nem is beszélve arról, hogy Julia Quinn regényei nagyon tágan értelmezve mind ugyanabban a világban játszódnak, nem véletlen, hogy Lady Danbury rendszeresen felbukkan, és egy-egy jelenet erejéig akár Bridgertonok is felbukkannak más regényeikben. És akkor a további eredeti ötletekről még nem esett szó, hiszen ha Charlotte karakterének népszerűsége elég volt egy spin-off sorozatra, úgy könnyen kaphat saját spin-offot akár maga Lady Danbury is. Meglátjuk, mi sül ki ebből.
Nincsenek megjegyzések