Breaking News

Az Árnyék és csont az első idén, ami elérte a Netflix egyik fontos mérföldkövét!




Ahogyan ti is észrevehettétek, az Árnyék és csont sajnos lecsúszott már a Netflix toplistájának első helyéről, de ahogyan a Forbes megírta, nem észrevétlenül.

A toplista bevezetése óta az Árnyék és csonton kívül 10 show tudta csak összehozni azt, hogy 12 napig folyamatosan a toplista élén trónolt. Ezek a Ginny & Georgia, Tiger King, The Queen’s Gambit, Ratched, The Umbrella Academy, 13 Reasons Why, Who Killed Sara?, Away, Unsolved Mysteries and Floor is Lava. 

Viszont ezek közül is csak három olyan széria akad, amelyik mindezt a Netflixen töltött premierjétől kezdve rögtön meg tudta valósítani, azaz rögtön a toplista élén debütáltak és további 11 napig tartották is ezt a helyet: a Floor is Lava és a Ratched. 

Ráadásul az idei évben az első és egyelőre egyetlen ilyen show az Árnyék és csont. Pedig még azt sem lehet mondani, hogy könnyű dolga volt. Ott volt mellette például David Attenborough új műsora, a Life in Color, ami a Föld napja alkalmából külön promót is kapott, illetve a Selena és a Circle, amik szintén nagyon futnak. 

Úgyhogy bár búcsúzik az első helytől a Netflixen az Árnyék és csont, de ez elég jó eredmény - reméljük, a Netflix is így gondolja, és hamarosan bejelenteni, hogy jön a második évad.

Nincsenek megjegyzések