Breaking News

Megszólalt a Párválasztó adaptációja kapcsán a rendező!




Úgy tűnik, meg kell osztanom régebbi adaptációs híreket és máris kapunk híreket a projektek kapcsán.

A minap megosztottam újra Facebookon a hírt, hogy dolgoznak A Párválasztó adaptáción, és most egy interjúban beszélt róla a rendező, Haifaa Al Mansour.


Dolgozol Kiera Cass A Párválasztó sorozatának Netflix adaptációján. Mit mondhatsz róla? Milyen egy YA szerző sztorijával dolgozni?

Nagyon izgatott vagyok, hogy egy ilyen sikeres könyvsorozatból készíthetek adaptációt, mint A Párválasztó. A könyveket sokan imádják szerte a glóbuszon - és sokukról már most hallottam a közösségi oldalakon! Mindannyiuknak nagyon határozott véleménye van arról, hogy kéne kinéznie a filmnek - különösen ami a szereplőgárdát illeti. Imádom a szenvedélyt és izgatottságot, amit a rajongóktól tapasztalok, és nagyon elkötelezett vagyok abban, hogy tiszteletben tartsuk és ünnepeljük az alapanyagot, amiből dolgozunk. Oka van annak, hogy ilyen elkötelezett követőbázisa van a könyveknek, és mindannyiunknak, akik ezen a projekten dolgozunk, nagyon fontos, hogy hűségesek maradjunk a történetek lelkéhez és szívéhez. Nagyon szórakoztató ezen a sztorin dolgozni - tele van románccal, akcióval, humorral, szívvel, és nagyon izgalmas film lesz belőle!




Nincsenek megjegyzések