Breaking News

Bepillanthatunk az Amazon YA adaptációja, a Pánik kulisszái mögé
Már írtam róla, hogy az Amazon berendelte a Pánik tévésorozat pilotját, Lauren Oliver YA regénye alapján, és a rendezőt is megtalálta a projekt és a főszereplőket is megtalálták.

Most pedig robbant a hír: már májusban, egészen pontosan május 28-án debütál a széria az Amazon streaming szolgáltatásán.

A múltkori plakát után kaptunk egy videót is, amiben a kulisszák mögé pillanthatunk be.
Olivia Welch alakítja Heathert, aki esetleg a Carter ügynökből lehet ismerős, Dodge-ot pedig Mike Faist.
Ha esetleg valaki nem olvasta, a sztori:

Heather soha nem gondolta volna, hogy részt fog venni a Pánikban, a legendás versenyben, a végzős gimnazisták megmérettetéseiben, amelynek rendkívüli tétje van – mindenekfelett a busás nyeremény. Soha nem képzelte magát bátornak, sőt azt sem gondolta, hogy valaha küzdeni fog vagy kiáll magáért. Amikor azonban talál valamit, és valakit, akiért küzdhet, rájön, hogy bátrabb, mint hitte volna.
Dodge viszont soha nem félt a Pániktól. Mélységes titka rendkívüli hajtóerő, és biztos benne, hogy a győzelmet is garantálja neki. Azt azonban nem tudja, hogy mások is őriznek titkokat. Mindenkinek oka van játszani.
Heather és Dodge számára a játék új szövetségeket, váratlan felfedezéseket hoz, és mindkettőjüket megismerteti az első szerelemmel. Ráébreszti őket, hogy néha azokra a dolgokra van a legnagyobb szükségünk, amelyektől a legjobban félünk.

Nincsenek megjegyzések