Breaking News

Befutott a Crescent City 2. részének fülszövege!Már írtam róla, hogy alakulnak a dolgok Sarah J. Maas Crescent City sorozatának folytatása táján, először a megjelenési dátum került fel (2022. január 25), aztán a könyv címe is kiderült (House of Sky and Breath, vagyis Ég és lélegzet háza). 

Emlékeztetőül:

Ég és lélegzet háza
Malákhim (angyalok), tündérek, elementálok, természetszellemek* és azok, akiket Solas megáldott, továbbá Luna néhány kegyeltje


Most pedig megérkezett az első fülszöveg is a regényhez!
Magyarul:

Sarah J. Maas úttörő Crescent City sorozata folytatódik a második résszel. 

Bryce Quinlan és Hunt Athalar próbálnak visszaállni a normális életükbe - lehet, hogy megmentették Crescent Cityt, de annyi felfordulás volt körülüttük az utóbbi időben, hogy csak szeretnének egy esélyt a pihenésre. A lassításra. Hogy kitalálják, mit tartogat a jövő. 

Az Asteri eddig betartotta a szavát, békén hagyták Bryce-ot és Huntot. De a lázadók folyamatosan csökkentik az Asteri hatalmát, és a fenyegetés, amivel az uralkodóknak szembe kell nézniük, egyre csak nő. Bryce, Hunt és a barátaik belekeverednek a lázadók terveibe, és választaniuk kell: hallgatnak, míg másokat elnyomnak, vagy harcolnak azért, ami helyes. És nekik sosem volt erősségük a hallgatás. 

A Föld és vér háza szexi és akciódús folytatásában Sarah J. Maas izgalmas történetet mutat be nekünk egy világról, ami a robbanás felé közelít - és az emberekről, akik bármit megtennének,  hogy megmentsék.

Nincsenek megjegyzések