Breaking News

Jön a 365 nap film folytatása a Netflixen!




A 365 nap szerintem az elmúlt időszak legmegosztóbb filmje, nem véletlenül. Sikeresnek viszont kétsgételenül sikeres, minden lehúzó kritika ellenére.

A Netflix pedig ennek nyomán ma bejelentette: érkezik a folytatás. Eszerint érkezik nem csak a második, hanem a harmadik történet filmváltozata is. A főszereplők is visszatérnek - ennél többet itt nem írok, mert spoiler lenne állítólag. (Bevallom, én nem láttam a filmet.) Hozzájuk csatlakozik a modell-színész Simone Susinna, az új szereplő Nacho lesz. Barbara Białowąs és Tomasz Mandes rendezők is visszatérnek a folytatásra.

A második és harmadik könyv jelenleg előkészületben van magyarul. 

A második kötet, az Az ​a nap fülszövege:

Laura ​Biel szicíliai élete mesébe illő. Káprázatos, nagyszabású esküvő, egy férj, aki mindent megtesz érte és megad neki, majd terhesség, ajándékok és egyszerűen minden képzeletet felülmúló fényűzés: személyzet, autók, tengerparti villák. Minden tökéletes lenne, ha nincs az a kis szépséghiba, hogy mindenütt gengszterek vannak, egy közelebbről meg nem határozott bűntény lóg a levegőben, valaki folyton megpróbálja Laurát elrabolni és megölni, és Olo, a legjobb barátnője vakon botorkál a nyomában. A legveszélyesebb szicíliai feleségeként következményekkel jár, és ezt Laura a saját bőrén tapasztalja…

A 365 nap második része nemcsak egy lefekvés előtti olvasásra szánt kellemes szerelmi történet. A történet csupa váratlan fordulat és meglepetés: menekülések, üldözések, árulások, becsületbeli ügyek és értük folytatott harc, és halálos veszély is előfordul benne. Minden fejezet meglepetésként éri az olvasót, semmi sem magától értetődő, a kemény szexet és egy játékot leszámítva, amiben nincsek jó és rossz hősök, viszont van a nagy ismeretlen, az igaz szerelem, hatalmas veszély és elsöprő szenvedély.

Nincsenek megjegyzések