Breaking News

Már előrendelhető Tracy Wolff bestseller YA vámpíros regénye magyarul

Tracy Wolff Crave című regénye jött, látott és hódított a YA világban, ami egy vámpíros regénytől 2020-ban elég szép teljesítmény.

A Crave persze vámpíros YA-ként így is megosztó lett, 22.000 értékelés mellett 3,80-as tetszési indexszel bír a Goodreadsen - viszont a filmes jogai már a megjelenés előtt elkeltek, a Universal csapott le a könyvre.

A regény már előrendelhető, de pontos megjelenési információt nem találtam a kiadó oldalán. Cserébe viszont a vámpírrajongók örülhetnek neki, hogy a könyvet Lukács Andrea fordította, akinek ez már ismerős terep, hiszen ő fordítja J.R. Ward regényeit.

Fülszöveg:

A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide. Az iskola színfalai mögött kíméletlen küzdelem dúl, és Grace egyenesen a viszályok közepébe keveredik, amikor találkozik a Katmere egyik legveszélyesebb lakójával, Jaxon Vegával. A vámpír emberöltők óta senkit sem engedett közel magához, ám most valami ellenállhatatlan erő vonzza őt és a lányt egymáshoz - valami, ami mindkettőjük végzetét jelentheti.

Jaxon magánya mögött ugyanis életveszélyes titkok rejlenek, Grace pedig egyre inkább biztos abban, hogy nem véletlenül került a Katmere Akadémiára… hanem csalinak egy halálos játszmában.
A Sóvárgás és folytatásai az elmúlt évek legzajosabb könyvsikereinek bizonyultak; a letehetetlen vámpírtörténetből a Universal készít filmadaptációt.

Nincsenek megjegyzések