Breaking News

A fiatal Aberforth is feltűnik majd a Legendás állatok 3-ban - már a színész is megvan!




A FantasticBeastsMovies.com által begyűjtött hírek alapján a fiatal Aberforth Dumbledore is feltűnik majd a Legendás állatok 3-ban, ráadásul információik szerint már meg is van a színész, aki alakíthatja!

Az azóta már IMDb-re is felkerült hír szerint Dumbledore testvérét nem más alakíthatja majd, mint Richard Coyle. Őt a Sabrina hátborzongató kalandjaiból vagy a Perzsia hercege filmből ismerhetitek, sok más mellett.



Fontos megjegyezni, a hírre maga a Warner Bros. még nem reagált.

Aberforth feltűnése nem túlságosan nagy meglepetés, hiszen várható volt, minél mélyebben belemászunk Dumbledore családjába, annál esélyesebb, hogy a többi családtagjával is találkozunk egy ponton.


Mint a hetedik Harry Potter könyvből kiderült, Albus és Aberforth kapcsolata nem volt felhőtlen, sőt... idős korukra nagyon távol kerültek egymástól, hiába éltek közel egymáshoz. Ennek oka a húguk, Ariana tragikus halála állt. Aberforth egyáltalán nem értett egyet azzal, hogy Dumbledore sokan tökéletesként állítják be, és szívesen mutatott rá a már elhunyt testvére hibáira és rossz döntéseire. Így az várható, hogy a fiatal Aberforth is hasonlóan kritikus lesz Albusszal. 


A Legendás állatok 3. bemutatója a jelenlegi tervek szerint 2022. július 15.

Nincsenek megjegyzések