Breaking News

A Könyvmolyképzőnél érkezik magyarul a YA fantasy, amiből Michael B. Jordanék készítenek adaptációt

A külföldi blogokon folyamatosan szembejött jó néhány hónapon keresztül ez a könyv velem, és szerintem nem csak én voltam így vele. 

Rena Barron Kingdom of Souls sorozata egy YA fantasy sorozat, aminek a filmes jogait a Warner Bros. vásárolta meg, a producerek között pedig ott van Michael B. Jordan is!

Magyarul a Könyvmolyképzőnél érkezik a sorozat, az első kötet Lelkek királysága címen a napokban került fel a kiadó webáruházába. A fordító Roehnelt Zsuzsanna Lilla, a fülszöveg első változata is felkerült az oldalra - magyar borítónk és megjelenési dátumunk még nincs.





Tervezett fülszöveg:

*

A hatalmas boszorkánydoktorkból álló családba született Arrah saját varázserőre vágyakozik. Ám évről évre sikertelenül próbálja előhívni ősi hatalmát, míg nagyravágyó anyja egyre növekvő rosszallással figyeli.

Csak egyetlen dolog van, amit Arrah még nem próbált ki, a halálos utolsó lehetőséget: elcserélheti a rá kiszabott idő egy részét néhány mágiamorzsára. Ám egy napon elkezdenek eltűnni a Királyság gyermekei, és Arrah kétségbeesetten meg akarja találni a tettest.

Ekkor valami sokkal rosszabbat fedez fel. A régóta fogságban tartott Démonkirály ébredezik. Ha felemelkedik, lelkekre fog éhezni, és éhsége térdre fogja kényszeríteni a világot… hacsak Arrah nem fizeti meg az őt megállító mágia árát.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


A könyv előzetese:
 

Nincsenek megjegyzések