Breaking News

Új kiadó indul!

Új kiadót alapított a Central Kiadó Csoport!

Tegnap robbant a hír az interneten, hogy társkiadót kap az Animus és a Central Könyvek: a Lampion Könyveket.




Ahogy a bejelentésben írják:

A lampion, ami fényt, világosságot és jókedvet áraszt.
A lampion, ami vidám és színes.
Ami sokszínű… és ami összehoz minket!

🏮 Elindultunk! 🏮

Nagy örömmel és lelkesedéssel mutatjuk be nektek az új gyerek- és ifjúsági könyv márkánkat, a Lampion Könyveket. És bár a márka új, mi már régi motorosok vagyunk: a Central Kiadói Csoport égisze alatt megjelenő Animus és Central Könyvekkel sok-sok éve szórakoztatunk és informálunk titeket. Most pedig elérkezett az idő, hogy a korábbi és a leendő gyerekkönyveinket is egy ernyő alá hozzuk a Lampion név alatt.
A célunk, hogy a kiadványaink egyszerre teremtsenek értéket és szórakoztassanak, a szülők szívesen olvassák fel őket, a gyerekek szeressék, és még a kamaszok is örömmel olvassák.

Olyan könyveket szeretnénk megjelentetni amelyeket mi magunk, a kiadó dolgozói is szívesen adunk saját gyerekeink kezébe, mert tartalmasak, és nekünk is, hozzánk is adnak valamit.

Ehhez a tervünkhöz rengeteg fantasztikus szerző csatlakozott már. Többek között Bajzáth Mária, Berg Judit, Gryllus Vilmos, Gyurkó Szilvi, Nagy Ervin, Péterfy Gergely, Sárvári Györgyi, Szabó T. Anna, Tittel Kinga és Tóth Krisztina. De hamarosan bemutatjuk nektek külföldi szerzőinket is.

Bízunk benne, hogy így közösen, veletek együtt valami jót hozhatunk létre! Tartsatok velünk!
Hamarosan jelentkezünk az első könyvekkel, hírekkel… 


Ha valakit érdekel, az is kiderült, hogy Neal Shustermantól a Scythe érkezik, aminek a magyar megjelenésére már jó ideje várok, így ennek nagyon örülök.


A Central Könyvek Facebook oldalon van egy kis nyereményjáték is:


Nincsenek megjegyzések