Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Újabb Julie Kagawa sorozat érkezik magyarul - itt a fülszöveg!

Julie Kagawa újabb sorozata érkezik magyarul!

A Shadow of the Fox odakint igen népszerű már: 16.000 értékelés mellett 4,00 a tetszési indexe Goodreadsen, így érdemes lesz odafigyelni rá!

Magyar borító és megjelenési idő még nincs, viszont a fülszöveg első változata már megvan, és azt is tudjuk, hogy A róka árnya lesz a magyar cím, a fordító pedig Takács Ágnes.


A fülszöveg első változata:

*

Bámulatos és kockázatos történet szövetségről és árulásról, karakterekről, akikben több rejlik, mint hinnéd, és titkokról, amelyek képesek megváltoztatni a világ sorsát.

Minden ezredik évben, az Ezer Imádság Tekercsének birtokosa előhívhatja a hatalmas Kami Sárkányt a tengerből, és lehet hozzá egyetlen kívánsága. Az idő közeleg… és a tekercs hiányzó darabjait Ivagoto egész területén keresik.

Amikor a démonok megölik a fél-kicune Jumeko befogadóit, a lány kénytelen elmenekülni az otthonából a tekercs egy darabjával. A sors a titokzatos szamuráj, Kage Tacumi felé tereli őt, aki Jumeko egyetlen reménye a túlélésre. Ám a fiú parancsot kapott a tekercs megszerzésére. Ezzel egy nyugtalanító szövetség köttetik, és Jumeko megkezdi élete legnagyobb megtévesztését, tudva, hogy a titka nem csupán élet halál kérdése – az egész világ sorsa múlik rajta.

A japán mitológia inspirálta történet a kirobbanóan tehetséges, Julie Kagawa tollából.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!) 


Könyvelőzetes:


 

Nincsenek megjegyzések