Breaking News

Szeptemberben érkezhet a Hogwarts Legacy játék?




A Hogwarts Legacy egy RPG Harry Potter játék lesz, ami az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik majd, a játékosok pedig azt élhetik át, milyen volt akkoriban a Roxfort tanulójának lenni.

Az ígéretek szerint a játék tele van varázslattal, a játékosok a saját kalandjukat élhetik át, varázslóként vagy boszorkányként. Növelhetik a szereplőjük képességeit, miközben új varázslatokat tanulnak, fejleszthetik a harci képességeiket és választhatnak társat is maguk mellé, aki segít szembenézni az ellenségeikkel. 




Különböző kihívások is lesznek a játékban, a karaktereknek nehéz döntéseket kell meghozniuk, eközben olyan feladatok várnak rájuk, mint új varázslatok elsajátítása, új bájitalok elkészítése, legendás állatok megszelídítése és olyan veszélyek feltárása, amik a varázslóvilág rég elfeledett múltjához kötődnek. Az út során pedig egy új, "furcsa képességet" is felfedezhetnek a játékosok, amivel csak ők bírnak.

Az ígéretek szerint a helyszín nem merül ki csak a Roxfortban, hanem járhatunk a Tiltott Rengetegben és Roxmorts-ban is. 



A játék a hivatalos információk szerint valamikor 2022-ben debütál, ennél pontosabbat még nem tudunk biztosan.

Most viszont egy Twitter felhasználó, aki videójátékos híreket oszt meg, beszámolt róla: úgy tudja, szeptemberben érkezhet a játék, új előzetest pedig valamikor februárban vagy márciusban kapunk hozzá. 



Ezt megerősíteni látszik egy másik információ. A Rowling Library nevű online magazin osztotta meg a hírt, hogy a játékhoz megjelenik egy könyv is, a The Art and Making of Hogwarts Legacy - ennek a megjelenése pedig szeptember 6-án várható.





Egyébként nem tűnik az ötlet légből kapottnak, hiszen a roxforti tanév is szeptember 1-jén kezdődik, eléggé logikus és epic választás lenne, ha a roxforti diákokkal egy időben kezdhetnénk mi, felhasználók is a "tanévet". 

Nincsenek megjegyzések