Breaking News

Jön a többihez passzoló borítóval A herceg és én

A Bridgerton család Netflix sorozat apropóján a Gabo Kiadó tavaly új borítókkal nyomta után Julia Quinn Bridgerton könyveit, az első kötet viszont eddig csak filmes borítóval volt beszerezhető.

Most viszont végre megjelenik olyan borítóval is, amivel egységes lehet a sorozat - méghozzá márciusban, nagy eséllyel direkt a második évad premierjéhez igazítva. 

Mutatom:Fülszöveg:

A ​regény alapján készült sorozat 2020 decemberétől látható a Netflixen. 

Létezik-e nagyobb kihívás a londoni előkelő társaság ambiciózus anyái számára, mint egy nőtlen herceg, akihez lányukat örömest feleségül adnák?

Minden jel arra mutat, hogy Simon Basset meg fogja kérni legjobb barátja húga, a bájos és okos Daphne Bridgerton kezét. Ami csak kettejük titka: házasságról szó sincs, csak így kívánják Simontól távol tartani a lányaikat férjhez adni kívánó, igen aktív társasági hölgyeket. Daphne pedig, mivel hercegi udvarló találta kívánatosnak, később alkalmas kérőket kaphat.

Ám miközben Daphne sorra keringőzi Simonnal a bálokat, igen nehéz arra gondolnia, hogy az egész csak színlelés. A férfi ravaszkás mosolya talán, de tekintete felragyogása bizonyosan azt a hatást éri el, hogy Daphne beleszeret a szép hercegbe. Ez már egyáltalán nem színlelés. A lány a lehetetlennel próbálkozik: megpróbálja meggyőzni a gyönyörű szoknyavadászt, hogy okos kis tervüket…

Nincsenek megjegyzések