Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Úton magyarul az újabb cuki YA romantikus regény, a Tweet Cute!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon keresem az olyan YA romantikus sztorikat, amik tényleg csak annyit tudnak, amennyit ígérnek: cuki, kortárs romantikusok, amikbe egy nehéz nap végén csak úgy belehuppan az ember. 

Most érkezik egy ilyen a Könyvmolyképzőnél, amivel lehet, hogy külföldi blogokon már találkoztatok, mert egy időben nagyon felkapott volt: a Tweet Cute.

Magyar borítója ugyan még nincs, de fülszöveget és címet már kapott: A tweetcsata! 





Fülszöveg:

*

Mitől olvad meg a szíved?

Hadd mutassam be Peppert, az úszócsapat kapitányát, krónikus maximalistát, aki mindenben a tökéletesre tör! Bár a családja épp széthullóban, kiterjedt gyorsétterem-láncuk erőteljes növekedésnek indult, főként Peppernek köszönhetően. Csak komoly zsonglőrködés árán tud helytállni a hétköznapokban, miközben titokban ő felel a Big League Burger óriási Twitter-fiókjáért.

És akkor színre lép Jack, az osztály bohóca, aki folyton borsot tör Pepper orra alá. Jack – ha épp nem a szemérmetlenül népszerű ikerbátyja árnyékából próbál kilépni – a család szendvicsbárjában szorgoskodik. A bizniszt, amit a jövőben neki szánnak, nem neki találták ki. Ám amikor a Big League Burger lenyúlja a nagymamája ikonikus grillszendvicsének receptjét, beleveti magát, hogy tweetről tweetre elégtételt vegyen.

Szerelembe és grillszendvicsbe minden belefér – legalábbis míg Pepper és Jack szóváltása őrült csatározássá nem fajul a Twitteren. És miközben a nyilvánosság előtt egymást aprítják csípős mémekkel és retweet csatákkal, nem sejtik, hogy egy anonim chatalkalmazás segítségével, a magánéletben is keresztezik egymást az útjaik

Ahogy mélyül a kapcsolatuk és fokozódik online a helyzet, úgy lesz egyre személyesebb a harc, míg végül a szemben álló felek kénytelenek elismerni, hogy ezen a váratlan módon, helyen és időben rájuk talált a szerelem.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések