Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Itt a House ​of Salt and Sorrows magyar fülszövege!

Korábban már megírtam, hogy az írónő maga jelentette be a hírt: Magyarországon a Könyvmolyképzőnél érkezik a House ​of Salt and Sorrows című regény!

A kötettel minden bizonnyal sokan találkoztatok már, ha külföldi blogokat böngésztek, elég felkapott volt - és az értékelései is nagyon jók.

A könyv csatlakozik azokhoz a Vörös Pöttyös könyvekhez, amik valamilyen mese feldolgozásaként íródtak, úgyhogy retelling rajongók, érdemes lesz figyelni! 

Egyelőre magyar borítónk még nincs, viszont a könyv már felkerült a kiadó oldalára, így pedig a fülszöveg első változata is megvan már! 




A könyvet Szabó Krisztina fordította, magyarul a Só és bánat háza címet kapta.


A fülszöveg első változata:

*

Hagyd, hogy magával ragadjon a New York Times bestseller, ami Melissa Albert, a Hazel Wood – Mogyoróliget szerzője szerint „hátborzongató” és „csodás”.

Ahogy gyönyörű testvérei egymás után titokzatos körülmények közepette életüket vesztik a szigeten, ahol magányos birtokuk áll, Annaleigh kénytelen fényt deríteni a családját kísértő átokra.

Gondold meg, kivel táncolsz…

Egy tengeri villában tizenkét megátkozott nővér él.

Annaleigh burokban éli az életét Highmoorban a nővéreivel, az apjával és a mostohaanyjával. Egykor tizenketten voltak, de most, hogy négy lány élete hirtelen véget ért, magány kísérti a pompás termeket. Egyik haláleset tragikusabb a másiknál – egy járvány, egy esés, egy fulladás, egy zuhanás –, és a környező falvakban azt pletykálják, hogy a családot megátkozták az istenek.

Annaleigh-t kísérteties látomások kínozzák, és egyre erősebben él benne a gyanú, miszerint a nővérei nem balesetet szenvedtek. A lányok minden éjjel kiszöknek otthonról, hogy fényűző bálokra látogassanak el, hajnalig táncoljanak selyemruhájukban és csillogó cipellőjükben, és Annaleigh nehezen jut dűlőre, megakadályozza-e őket ebben vagy csatlakozzon hozzájuk a tiltott találkozókon. Kivel – vagy inkább mivel – táncolnak valójában?

Amikor Annaleigh közelebb kerül egy titokzatos idegennel, aki maga is titkokat őriz, versenyt kell futnia az idővel, hogy eloszlassa a családjára boruló sötétséget, még mielőtt őt magát ragadja el legközelebb.

A House of Salt and Sorrows – Só és bánat háza lebilincselő regény tele mágiával, fátyolszövet szoknyákkal és hosszú, sötét folyosókkal. Készülj fel, magával ragad!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


A könyvelőzetes:

Nincsenek megjegyzések