Breaking News

5 új videó a Halál a Níluson adaptációhoz



A sok csúszás és nehézség után a Halál a Níluson végül érkezik a héten az amerikai mozikba, hozzánk pedig február 17-én.

A Poirot-t alakító Kenneth Branagh mellett szerepel a filmben az Oscar-jelölt Annette Bening, Russell Brand, a Victoria & Abdul sztárja, Ali Fazal, a Wonder Womanből Gal Gadot, a Trónok harcából Rose Leslie, a Szólíts a nevedenből Armie Hammer, a Fekete párducból Letitia Wright és a Sex Educationből Emma Mackey!

A közelgő premier apropóján egy sor új videót osztottak meg a filmhez angolul: részletet, tévéspotokat és egy így készült jellegű videó is érkezett a jelmezekről.


A könyv fülszövege:

Ki irigyelhette szépségét, gazdagságát, boldogságát? Mindenki. Kinék lehetett több-kevesebb oka a gyilkosság – sőt gyilkosságsorozat elkövetésére? A hajón szinte mindenkinek. S ha már Ergyiptomban, régészeti leletek felkeresésére indult útnak gazdag utasaival a hajó, a „véletlenül” fedélzetén tartózkodó Poirot is régészeti módszerekkel kezd a bűntény felderítéséhez: először minden zavaró, fölösleges elemet eltávolít, aztán minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy az a gyilkos, akire (természetesen) a legkevésbé sem gyanakodhatunk.


A film hivatalos leírása:

A belga detektív, Hercule Poirot egyiptomi vakációja egy folyami gőzösön ijesztő fordulatot vesz, amikor a hajón utazó álompár idilli nászútját gyilkosság zavarja meg. A végeláthatatlan sivatagban, a gízai piramisok lábánál kibontakozó rejtélyben a féktelen szenvedély és az őrjítő féltékenység éppúgy főszerepet játszik, mint a változatos hátterű és kifogástalanul öltözött utazók, akik sötét fordulatok elé néznek, mielőtt szembesülnek a végső, döbbenetes megoldással.


Az új videók:
















Nincsenek megjegyzések