Breaking News

Szinkronos előzetes érkezett a következő Stephen King adaptációhoz




Stephen King adaptációkból nincs hiány az utóbbi évben: sorban készülnek a film, minisorozatok a könyveiből.

Ezúttal a Tűzgyújtóból érkezik film, aminek tegnap leplezték le az első előzetesét - rögtön érkezett a szinkronos változat is. 

A premier május 12-én lesz.

A film leírása:

Stephen King klasszikus thrillerének A láthatatlan ember producerei által készített új adaptációjában egy különleges pirokinetikus képességekkel bíró lány harcol, hogy megvédje családját és saját magát a gonosz erőktől, akik foglyul akarják ejteni, hogy irányíthassák.
           Charlie szülei, Andy (Zac Efron; Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány; A legnagyobb showman) és Vicky (Sydney Lemmon; Fear the Walking Dead, Utódlás) több mint egy évtizede menekülnek, hogy elrejtsék lányukat egy titokzatos szövetségi ügynökség elől, akik Charlie példátlan tűzgyújtó képességét tömegpusztító fegyverként akarják alkalmazni.
           Andy megtanította Charlie-nak, hogyan hatástalanítsa erejét, amit a düh vagy a fájdalom hoz felszínre. Ám Charlie 11 éves lesz, és a tüzet egyre nehezebb és nehezebb kordában tartani. Miután egy incidens leleplezi a család tartózkodási helyét, egy rejtélyes ügynököt indul a keresésükre, hogy levadássza a családot, és végleg elkapja Charlie-t. Ám a lánynak más tervei vannak...


A könyv fülszövege:

Charlie McGee 8 éves, szép szőke amerikai iskolás leány. Jó gyerek, a szülei szemefénye. De a kislány a föld leghatalmasabb fegyvere is egyszersmind. Puszta figyelem- öszpontosítással lángra lobbanthatja környezetét. A kislányra ezért van szüksége a CIA-nak, de a legkülönbözőbb egyéb titkos szervezeteknek is. Ha nem kaparinthatják meg élve, legalább holtnak szeretnék tudni. Andy, a kislány édesapja rettenetes gyerekével folyvást menekül, menekül, keresztül-kasul az Egyesült Államokban. Útjukat felrobbanó benzinkutak, lángoló épületek, hamuvá porladó emberek szegélyezik.


Az előzetes: 

Nincsenek megjegyzések