Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - A DC Ikonok után ifjúsági Marvel regény érkezik a Könyvmolyképzőnél



A Könyvmolyképző Kiadónál már megjelent három DC Ikonok kötet, Wonder Woman, Batman és Macskanő kaptak egy-egy ifjúsági regényt. 

Ezúttal viszont a Marvelé a terep!

Shuri sokak kedvence lett a Fekete párduc filmben, és Chadwick Boseman tragikusan korai halála után még nagyobb szerep juthat neki a folytatásban. 

Ezúttal ő kapott saját ifjúsági regényt, ami hamarosan érkezik magyarul is. 

Magyar borítónk és megjelenési dátumunk még nincs, ellenben a fülszöveg első változatát már olvashatjuk!







A könyv tervezett fülszövege:

*

A Fekete Párduc mozifilm legszerethetőbb mellékszereplője, Shuri mindent visz.

Igazság szerint, ha Shurinak bárki azt mondja , hogy elég kitennie a lábát Wakandából, és máris harcolnia kell, csak forgatta volna a szemét.

Sosem ismerné be, de abban sem biztos, hogy képes lenne harcolni.

De igenis harcolni fog.

Wakandáért.

Shuri a Fekete Párduc, T’Challa kishúga. Tehetséges fegyvertervező, a tudomány és a technika zseniális szakértője. Hercegnő. Ugyanakkor egy tinédzser, aki nagyon szeretné, ha végre komolyan vennék.

Most viszont úgy tűnik, ő az egyetlen, aki megmentheti a hazáját! A Fekete Párduc erejét adó, szívalakú virágot veszély fenyegeti, márpedig ennek kivizsgálásához igazi szakértőkre lesz szükség. És ez csak a titokzatos események kezdete…

Shuri tehát nekivág egy kalandokkal teli útnak titkok, látomások és veszélyes kihívások közepette. Vajon időben hazaér, hogy segíthessen imádott Wakandáján?

Marvel történet nem csak Marvel rajongóknak.

A Fekete Párduc képregényekből és filmekből ismert ifjú hercegnő, aki szeretne kilépni az előítéletek árnyékából ezúttal önálló történetet kapott. Izgalmas és szórakoztató olvasmány minden, kalandot kereső fiatal számára.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!) 

Nincsenek megjegyzések