Breaking News

Ilyen lesz A nyár, amikor megszépültem filmes borítója

Tegnap megosztottam A nyár, amikor megszépültem adaptáció első hivatalos jelenetfotóit, ezek mellett viszont tegnap leleplezték a könyv "filmes" borítóját is!

Ha valaki esetleg lemaradt: A fiúknak, akiket valaha szerettem szerzőjének újabb könyvéből készül adaptáció. A nyár, amikor megszépültem kötettel kezdődő Nyár trilógiából az Amazon készített sorozatot.

A 8 részes széria pilotját maga Jenny Han írta, emellett executive producer és társ-showrunner is. Mellette a másik showrunner Gabrielle Stanton, aki olyan sorozaton dolgozott, mint a The Flash, a Grace klinika és A zöld íjász.

A könyv nálunk a Könyvmolyképző gondozásában jelent meg, immáron kétszer: az eredeti borítóval, majd pedig a külföldi új kiadás borítóival. 

Egyelőre kérdés, hogy a filmes borítós változatból is érkezik-e nálunk, főleg, hogy nem is olyan régen jelentek meg az új borítós változatok.

Mindenesetre mutatom:
Az első könyv fülszövege:

„Ebben a könyvben minden  benne van, amire egy lánynak szüksége van ­nyáron.”

Ahogy beköszönt a nyár, Belly maga mögött hagyja az iskolai életét, és Cousins Beachre menekül. Oda, ahol élete minden eddigi nyarát töltötte. A nyaralóban nemcsak otthon érzi magát, távol az otthontól, de a számára legkedvesebb emberek veszik körül: Susannah, édesanyja legjobb barátnője a fiaival, Conraddal és Jeremiah-val. Belly azóta üldözi a szerelmével Conradot, amióta az eszét tudja, de mindennél jobban reménykedik abban, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi. Bár megjelenik egy új srác, Cam, aki egy kicsit elvonja a figyelmét, és Conrad testvére, Jeremiah is sóvárgó pillantásokat vet rá, Belly szíve már Conradé.

Vajon a fiú is neki szánja az övét? Tényleg olyan nyár áll előttük, amely mindent megváltoztat?

Nincsenek megjegyzések