Breaking News

Megvannak a Bridgerton spin-off sorozat szereplői!




A napokban írtam róla, hogy vannak jelek, amik arra mutatnak, hogy már el is kezdték forgatni A Bridgerton család spin-offját, ami Charlotte kirélynéról szól majd. 

Úgy tűnik, tényleg így van, ugyanis végre bejelentették az első szereplőket is, amit az Netflix sokszor akkor szokott megtenni, amikor már ténylegesen forgatnak. 

A szereplőknek köszönhetően kicsit többet tudunk arról is, a sztori kapcsán mire számíthatunk.

Annyi infónk már eddig is volt, hogy a fiatal Charlotte történetét ismerhetjük meg - viszont azért az nagy kérdés volt, mennyire maradunk meg a Bridgerton által felépített fiktív régens korban, vagy helyette inkább egy hitelesebb, a valósághoz közelebb álló Charlotte-ot ismerhetünk meg.

Most viszont kiderült, hogy Charlotte mellett szerepelni fog a sorozatban a fiatal Lady Agatha Danbury és Lady Violet Bridgerton is. Ami még érdekesség, hogy a szerepeikben visszatérnek Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh és Ruth Gemmell is - tehát az idősebb változatokat is látni fogjuk.





Ennek kapcsán ami még izgalmas: könnyen lehet, hogy láthatjuk Violet és Edmund történetét is, amit egy novellában maga Julia Quinn is megírt korábban. (Oké, oké, lehet, hogy csak a remény szól belőlem.)

A fő sztorit egyébként maga Shonda Rhimes írja, és a fiatal kirélyné sztoriját meséli el: azt, hogyan ismerkedtek meg Györggyel, milyen volt a szerelmük története és hogyan változtatták meg az egész társadalmi közeget. (Igen, igen, megvan a válasz: ez bizony fiktív sztori lesz.)


A többi szereplőről is lehullt a lepel, akik már újak lesznek a fő sorozathoz képest.

India Amarteifio (Line of Duty) alakíthata a fiatal Charlotte-ot. Róla annyit tudunk, hogy akarata ellenére eljegyezték Anglia rejtélyes királyával. Amikor Charlotte megérkezik Londonba, kiderül, hogy nem éppen azt kapták vele, amire számítottak. Miközben megtanulja a palota szokásait, a Társaság és kiszámíthatatlan férje mellett, Európa egyik legfelejthetetlenebb uralkodója válik belőle. (Mondom én, fiktív.)



Michelle Fairley (Gangs of London) alakítja majd Augusta hercegnét, aki minden áron meg akarja tartani a családja hatalmát. Az özvegy hercegné mindent hajlandó megtenni érte, hogy biztosítsa fia helyét a monarchiában a változó és modernizálódó Britanniában. 

Corey Mylchreest (Sandman) alakítja majd a fiatal Györgyöt: jóképű, karizmatikus és kicsit rejtélyes. György mindig meghajolt a Korona kapcsán hozzá kötődő kötelességek előtt, mostanáig. Az, hogy megosztja az életét, az ágyát új feleségével, arra kényszeríti Györgyöt, hogy szembenézzen a mélyben rejlő démonaival.

Arsema Thomas játsszam jad a fiatal Agatha Danburyt: a sokkal idősebb férje elnyomásában élő Agatha számára Charlotte érkezése lehetőséget biztosít, hogy utat találjon magának a társadalomba. A megosztott társadalommal kapcsolatos tudásának és a házassággal kapcsolatos tapasztalatainak köszönhetően Agatha igazi támogatójává válik az új királynénak, eközben rátalál a saját hangjára és erejére, mígnem azzá az ikonikus karakterré nem válik, akit A Bridgerton család Lady Danburyjében megismerhettünk.





Mellettük a szereplőgárdában vannak még: Sam Clemmett (Harry Potter and the Cursed Child előadás– West End és Broadway), aki a fiatal Brimsley-t alakíthatja, Richard Cunningham (Vaják) aki Lord Bute lesz, Tunji Kasim (Nancy Drew) Adolphus, Rob Maloney (Casualty) a királyi orvos, Cyril Nri (Cucumber) pedig Lord Danbury szerepében lesz látható, illetve Hugh Sachs (Bridgerton 1 & 2. évad) az idősebb Brimsley szerepére.

Nincsenek megjegyzések