Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Jön magyarul a szexi Netflix adaptáció alapjául szolgáló könyv
A Netflixen már nézhető egy ideje Az ablakomon át - azt viszont nem tudom, hányan tudtátok, hogy bizony ez a film is adaptáció.

De most már sokan meg fogják tudni, ugyanis magyarul is érkezik a könyv, méghozzá a Művelt Nép gondozásában.

Egyelőre annyit osztottak meg, hogy a megjelenés nyárra várható - és van már magyar borítónk és fülszövegünk is.

A magyar borító
Fülszöveg:

A Netflixen vetített nagysikerű film után most könyvben is olvashatjuk ezt a nemzetközi szenzációt keltő erotikus szerelmi regényt...

Régebben messziről csodáltam Ares Hidalgót.

De ez még azelőtt történt, hogy bemászott az ablakomon...

Raquel Alvarez keményen dolgozik és komolyan veszi a jövőjét. Az élete mindig csak róla és az anyjáról szólt, és ez tartotta meg Raquelt az egyenes úton. Kizárólag arra vágyik, hogy pszichológus legyen. Erre és persze arra, hogy Ares Hidalgo felfigyeljen rá.

Egy véletlen találkozás ráébreszti Raquelt, hogy a fellobbanása minden, csak nem viszonzatlan. Szexuális vonzalmuk hamarosan olyasmivé mélyül el, amit egyszerűen csak túlfűtöttként lehet leírni. Fülig egymásba szeretnek

Raquel mindent Aresre tesz fel, de Ares nem tud vagy nem akar lehorgonyozni mellette, mert a személyes és családi kötelezettségein túl nem marad hely egy szerelemnek. Az összejövünk-nem jövünk keltette feszültség tönkreteszi Raquelt, és lehet, hogy elpusztítja azt is, ami kettejük között kialakult.

A szalmaláng hamar ellobban, de vajon Ares és Raquel számára örökké lobog-e a tűz?

Nincsenek megjegyzések