Breaking News

Itt a legújabb Outlander kötet magyar borítója!

Hamarosan érkezik magyarul is a következő, szám szerint hetedik Outlander könyv első kötete, a Csontok visszhangozzák!

A napokban felkerült a kiadó oldalára a borítója is!

Mutatom:





A fülszöveg első változata: 

*

Diana Gabaldon lenyűgöző történetmesélési stílusa olvasók millióit hódította meg bestseller és díjnyertes Outlander sorozatával. A hetedik kötetben az írónő továbbszövi rendkívüli történetét a tizennyolcadik századi skótról, Jamie Fraserről és huszadik századi, időutazó feleségéről, Claire-ről.

Jamie Fraser, a volt jakobita, akit magával sodornak a lázadások, három dolgot tud biztosan az amerikai felkelésről: az amerikaiak fognak nyerni; ha a győztesek oldalán harcol, az még nem garantálja a túlélést; és inkább meghalna, minthogy egy puskacsövön keresztül kelljen szembenéznie törvénytelen fiával – a brit hadsereg fiatal hadnagyával.

Claire is tudja, hogy az amerikaiak fognak nyerni, de a győzelem végső árával ő sincs tisztában. Addig azonban, amíg cseppnyi beleszólása is van a dologba, Jamie élete és boldogsága nem lesz része ennek az árnak.

Közben a huszadik század viszonylagos biztonságában Jamie és Claire lánya, Brianna és a férje, Roger MacKenzie új otthonra találtak a történelmi, skót birtokon, ahol Claire levelein keresztül megelevenedik a lány szüleinek két évszázaddal korábbi története. A kétszáz éves oldalak Claire harci sérülésekkel teli férje iránt érzett szerelméről mesélnek, illetve az utazásukról Észak-Karolinából a nyílt tenger felé, ahol találkoznak egy privatérral és tengeri csatába keverednek. Ám Brianna és Roger nemcsak a felmenőik, hanem a saját sorsukra utaló nyomokat is keresik. Mert a MacKenzie család jövője a felföldön rejtélyesen, végérvényesen és szorosan összefonódik a háború tépázta gyarmati Amerika történelmével.

A Csontok visszhangozzák – amiben olyan történelmi alakok is felbukkannak, mint például Benedict Arnold és Benjamin Franklin – a képzelőerő, az éleslátás, a karakterek és a kalandok szárnyaló mesterműve, ami még az utolsó oldal elolvasása után is sokáig visszhangzik az olvasóban.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések