Breaking News

Máris forog az újabb Bridgerton projekt?!




Érdekes Instagram bejegyzést osztott meg Tom Verica, aki A Bridgerton család négy epizódjánál is rendezőként volt jelen.

A fotón láthatjuk, hogy rendezőként szerepel valamilyen projektnél, mellé pedig ezt írta: "Új fejezet. Az első forgatási nap. Sosem lehet megunni. Csak győzzétek kivárni, míg kiderül, mit tartogatunk nektek!"

A bejegyzés:




Mivel a legutóbbi bejegyzései mind Bridgerton témában készültek, és ez a sorozat az egyik legutóbbi munkái, a rajongók természetesen rögtön elkezdtek találgatni, vajon A Bridgerton család 3. évadáról vagy spin-offjáról van-e szó. 

Erre némileg utalhat a cirkalmas minta is, amit a csapón láthatunk.

A kommentek alapján nem is jártak tévúton: több Bridgerton színész és a Shondaland Instagram oldal is kommentelt, utána pedig valaki kereken rá is kérdezett, hogy a Charlotte királynéról készülő Bridgerton spin-off-ról van-e szó. A kihívás: ha vidám emojit válaszol, akkor igen, ha szomorút, akkor nem.

Tom Verica válasza egy kacsintós emoji volt - ami viszont mosolyog.




Szóval a fentiek alapján jogosan feltételezhetjük, hogy valóban erről a projektről van szó.


A Netflix és a Shondaland duó egy minisorozatot tervez, ami Charlotte királynéról szól majd.  Ez viszont már nem Julia Quinn könyvei alapján készül, hanem Shonda Rhimes maga írja.

A minisorozat a fiatal Charlotte felemelkedését és szerelmi életét dolgozza majd fel, újragondolva azt a Bridgerton szereplőt, aki Julia Quinn regényeiben egyébként fel sem tűnt. 

Mint ismeretes, Charlotte királyné létező személy, szemben A Bridgerton család fiktív karaktereivel.

Bela Bajaria, a Netflix egyik fejese így nyilatkozott a bejelentés kapcsán: "Sok néző soha nem hallott Charlotte királynéről a Bridgerton előtt, és nagyon örülök, hogy jobban bemutathatjuk a történetét, illetve a Bridgerton világát. Shonda és a csapata alaposan végiggondolták, hogyan építsik ki a Bridgerton univerzumot, hogy folyamatosan ugyanolyan minőségű tartalmakat oszthassanak meg a rajongókkal, amilyet az első évadban megismertek."

Nincsenek megjegyzések