Breaking News

Kate és Anthony visszatérnek A Bridgerton család folytatásában?!




A herceg második évados távolléte miatt jogosan merül fel a kérdés: a második évad főszereplői, Kate és Anthony vajon visszatérnek-e A Bridgerton család következő évadjaira?

Hozzá kell tenni, a család története szempontjából Anthonynak "picit" fontosabb szerep jut a folytatásokban, ugyanis a Bridgerton család családfőjeként gyakorlatilag mindenkit ő indít a társaságban, illetve minden Bridgerton gyerek házasságát neki kell jóváhagynia. (Nem is beszélve olyan apróságokról, hogy ő biztosít hozományt - ráadásul nem is feltétlenül csak a Bridgerton gyerekeknek, ugyanis például kötelességének tekintheti, hogy gondoskodjon Kate családjáról is.)

Sorra jönnek ki az interjúk az évad színészeivel, és Jonathan Bailey és Simone Ashley is nyilatkoztak a visszatérésük kapcsán.

Előbbi így nyilatkozott: "Nem fogok elmulasztani egyetlen esküvőt sem. Mondjuk így. Ameddig szükség van rám, ott leszek."

Utóbbi pedig így: "Visszatérünk majd! Kate és Anthony története még csak most indul. A nagyszerű Jess Brownell lesz a showrunnerünk a 3. évadban. A 2. évadban sok huzavona volt Kate és Anthony között, mindenféle bonyodalom a családdal, de végül megtalálták az utat egymáshoz. Úgy gondolom, igazából minden ezzel kezdődik. Szeretném látni, hogy Kate kicsit elengedi magát és játékosabbá válik a 3. évadban, és fürdőzik a szerelemben. Mindketten rászolgáltak."

Így tehát remélhetőleg nincs okunk az aggodalomra. Mindketten olyan határozottan nyilatkoztak a visszatérésükről, hogy az ő szándékaik felől nem lehet kétségünk - és remélhetőleg a készítők sem gondolják másként.

Nincsenek megjegyzések