Breaking News

Hová tűnt Francesca A Bridgerton család 2. évadában?




Francesca már A Bridgerton család 1. évadában is nagyrészt távol volt, és amikor szerepelt, akkor is inkább csak a háttérben láthattuk. 

Akkor a távollétét részben megmagyarázták, most viszont az évad elején még szerepelt, aztán mindenféle magyarázat nélkül eltűnt. 

Ezért most kivételesen nem a sorozat íróit hibáztathatjuk. A járványhelyzet miatt nem könnyűek mostanában a forgatások, A Bridgerton család forgatásán is voltak extra biztonsági intézkedések, és bizony az is előfordult, hogy csúsztak a forgatási napok, mert valaki megbetegedett. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy alapból az előkészületek is lassabban mentek. 

Részben ez is befolyásolhatta azt, hogy a Francescát alakító színésznő, Ruby Stokes nem tudott annyit szerepelni az évadban, mint eredetileg az írók tervezték volna. 

Nem is olyan régen írtam meg én is, hogy a színésznő lesz a főszereplője egy újabb adaptációnak, ezúttal egy ifjúsági könyvsorozatból készít adaptációt a Netflix.

Ugyan a nagy nyilvánosság előtt most leplezték le a szereplőket, de a sorozatot már leforgatták - és igen, innentől már sejthetitek, sajnos A Bridgerton család 2. évadának forgatása ütközött ezzel a forgatással. 

Mivel abban a szériában Ruby Stokes a főszereplő, természetesen előnyt élvezett a forgatása.

A készítők pedig úgy döntöttek, Francesca hiányát már nem is magyarázzák. Ennek részben lehetett oka az is, hogy már nem akartak módosítani a forgatókönyvön ilyen mélységében - és mivel elég sok minden történt az évadban, valójában nem is csoda, hogy nem akartak még ezzel is foglalkozni.

Kész szerencse, hogy Francesca karaktere a könyvekben is a háttérbe szorul általánosságban - egyrészt valóban előfordul, hogy távol van, másrészt nem olyan sziporkázó-társaságkedvelő a természete, mint a testvéreinek. Ráadásul a fiatalabb testvérek közé tartozik, így sok eseményen valóban nem is vehetne részt. 

Mindenesetre remélhetőleg a harmadik évadban már foglalkoznak a karakterével, mert bár nem Francesca története a következő, viszont a könyvek sztorijában neki gyakorlatilag két szerelmi szál, két pár is jut, az elsőt pedig lassan el kell kezdeniük kidolgozni, hogy reálisan eljuthassunk a második, a könyvekben részletesebben kifejtett szerelmi sztoriig. (Emlékeztetőül: Francesca könyve a hatodik.)

Nincsenek megjegyzések