Breaking News

Megjelent! - Sybil Bartel: Impossible Choice {Nyereményjáték}


Sziasztok!

Ezúttal egy New Adult könyv beharangozójával jöttem! Valójában ez egy második rész, az Unchecked sorozat második kötete, de amennyire tudom, az elsőtől függetlenül is olvasható. Ráadásul lehetőségetek lesz megnyerni az első részt ebookban, itt, az oldalon. (Nem nemzetközi lesz, szóval nagyobbak az esélyek. :D)



Fülszöveg:


Miután megölték a szüleit, Layna Blair három évet töltött meneküléssel - egészen addig, amíg Blaze Johnson be nem lépett az életébe, hogy megmentse. Vele Layna életében először megismerte a biztonságot... de két héttel azután, hogy küldetésre ment Afganisztánba, Blaze váratlan hazatér.
Amikor Layna meglátja a sebhelyeket, amelyek a testét borítóják, minden, amit addig igaznak hitt, odalesz. Blaze távolságtartó és dühös, és bár a lány szíve összetört, egy újabb tragédia fenyegetése közepette kétségbeesetten próbálja életben tartani kapcsolatukat. Amikor az amúgy is vékony köteléket, ami összetartja őket, szétszakítja egy bosszúszomjas mániákus, Laynának bíznia kell túlélőösztöneiben és eltemetni a múltját.
De amikor az ellenséget már csak két lépés választja el tőlük, Laynának döntenie kell - magát mentse, vagy a férfit, aki kockára tette az életét a szabadságáért. Blaze egyszer már megmentette. Most itt az ideje, hogy ő mentse meg a férfit.

>>> Goodreads <<<

>>> Olvasi Facebook csoport <<<




Megrendelési linkek:


Részlet a könyvből


Blaze turned his attention back to me, dragging his gaze over my flushed cheeks, across my lips and tracing a line from my neck to my shoulder. I felt every inch as if he were touching me. Slowly, he ran his hand over my hair then in one swift movement, he pulled my hair clip out. Dropping the clip on my lap, he ran his fingers through my hair.
“You’re beautiful.” Deep, rough, his voice penetrated to my soul and all I wanted to know in that moment was how long I’d have him.
It was pointless to ask, because nothing would be enough, but it didn’t stop me. “How much time do we have?”
Blaze smiled. It was a tired half smile but for him, I knew it was a happy smile. “Two weeks.”
My heart sank. I’d been hoping for a month but more than that, I was outraged that two weeks was supposed to be enough time for his wounds to heal. It didn’t seem nearly long enough but I didn’t say anything, I couldn’t. So, I snuggled into him and my hand brushed across his hard stomach and started to wrap around his side. But when I felt the lump under his clothes, I froze. “Where else are you hurt?”
“I’m fine, Layna.”
Fine? He was fine? Fine would be coming home in one piece. Fine was not looking like a scarred road map of bloody welts. “You can tell me now so I can get over it or you can wait till we get home and I will shred your clothing and inspect every inch of you. And believe me, it will not be pleasurable.”
He broke into a huge grin. “Yeah, I really missed you.”
“Screw you.” He was trying to change the subject.
He grabbed a fistful of my hair and brought me just close enough so that our lips were almost touching. “Can’t, we’re in an airport.”
His scent, his hand holding me firm, the way he took charge, he knew every button to push to make me melt. “Blaze,” I pleaded for him to close the distance between us, completely forgetting I was angry.
“Marry me.”





A szerzőről


Észak-Kaliforniában nőttem fel, kezemben mindig könyv volt, a lábam meg mindig homokban. Arról álmodoztam, hogy festő leszek, de aztán elcsábított a könyvtárak teli polcainak illata és a történetmesélés világa. Imádom a New Adult könyveket, de bármilyen történet, ami egyszerrű gyönyörű, de közben mégis kétségbeesetten rossz és lehetetlen szerelemről szól, az jöhet. 
Jelenleg Dél-Floridában élek, és bár nem olvashatok annyit, mint szeretnék, a lábujjaimat még mindig a homokba fúrom. Ha épp nem írok vagy nem a kertemben található banánültetvényt próbálom kordában tartani, akkor a jóképű, tetovált férjemmel vagyok, az elképesztően gyakorlatias fiammal és egy egy boxerrel...

Linkek:





Nyereményjáték


Ehhez a beharangozóhoz rögtön két nyereményjáték is vár titeket! 
Egyrészt van egy egységes Rafflecopter nyereményjáték, amiben minden blog olvasói versenyezhetnek, akik a beharangozóban részt vesznek. Itt 50$-os Amazon ajándékkártya a nyeremény.
A másikban ennél egy fokkal nagyobb az esély a győzelemre, ugyanis egy ebookot a sorozat első részéből én magam sorsolhatok ki köztetek! Ez a játék Facebookon zajlik majd, a részletek ITT találjátok. 

A Rafflecopter pedig a közös játékhoz:

a Rafflecopter giveaway



5 megjegyzés:

  1. A Belonging Duet a kedven new adult sorozatom/könyvem. :)

    VálaszTörlés
  2. huha, róla még nem hallottam, minden nap csak bővül a listám :( :D :D

    VálaszTörlés
  3. Érdekesnek tűnik, reméljük nem okoz majd csalódást! Köszi a beharangozást! :)

    VálaszTörlés
  4. Hol lehet követni a blogot?

    VálaszTörlés
  5. Köszi, hogy szóltál a lehetőségről! :)

    VálaszTörlés