Breaking News

Megjelent! - Counterfeit Countess {Nyereményjáték}



Sziasztok!

Ma egy újabb kis beharangozóval érkeztem, ez egy kicsit más stílus, de a magam részéről rettentő boldog vagyok, hogy történelmi romantikussal is foglalkozhatunk a beharangozóban! :)



Counterfeit Countess
Cheryl Bolen
Sorozat: Brazen Brides, #1
történelmi romantikus
Borítótervező: Dar Albert
Megjelenés: MA!



Fülszöveg:

Maggie azt gondolta, egy grófhoz ment hozzá... de úgy tűnik, hogy nemrég elhunyt és senki által sem igazán gyászolt férje azóta a nap óta hazudott neki, hogy találkoztak. Most, pénztelenül és kilátások nélkül Londonban, kénytelen magát az igazi Lord Warwick kegyeire bízni. Mi mást tehetne egy hamis grófné? 

Edward, Warwick grófja semmi mást nem akar, mint megszabadulni a gyönyörű nőtől, aki nem kevesebb, mint tizennégy bőrönddel, egy húggal, egy szobalánnyal és egy hatalmas macskával érkezett a házába. Az abszurd magyarázata nem számít - de halott férje rendelkezett a kulccsal, amivel leleplezhetik Anglia legnagyobb árulójának kilétét, és ezt meg kell szereznie bármi áron. Edwardnak szemmel kell tartania a nőt éjjel és nappal - de ki vigyáz az ő szívére? 




A könyvből egy részletet is olvashatunk, IDE KATTINTVA.

Megrendelési linkek:




Az írónőről:



Cheryl Bolen 20 romantikus, történelmi romantikus és kortárs nyomozós történet New York Times és USA Today bestseller szerzője. Több könyve jelölt volt különböző versenyekben, és már tíz nyelvre lefordították őket. 1999-ben elnyerte a  Notable New Author (Figyelemreméltó új szerző) díjat. 2006-ban elnyerte a Holt Medalliont a legjobb történelmi romantikusért, 2012-ben pedig a Legjobb történelmi romantikus nemzetközi digitális kiadásban díjat, és másik négy címet is elnyert ugyanebben a versenyben.


Linkek:



Nyereményjáték:







1 megjegyzés: