Breaking News

Megjelent! - Up For Forever {Nyereményjáték}


Sziasztok!

Újabb megjelenési napi beharangozó! Az Up For Forever egy New Adult sorozat második része, az első részről ITT olvashattok bővebben, viszont amennyire tudom, nincs szükség az első rész ismeretére, hogy nekiugorhassunk ennek a könyvnek. :)



Fülszöveg:


Kendra Roberts számára a szerelem valamiféle tündérmese, ami a való életben nem létezik. Mr. Tökéletes? Micsoda vicc. Inkább Mr. Tökéletes Egy Időre.
De elképzelhetitek a meglepetését, amikor rájön, hogy Mr. Tökéletes Egy Időre most már két éve ott van vele, és valami sokkal fontosabbá vált. Mégis mi a franc történt? 
A pánik csak még erősebbé válik, amikor Kendra rájön, hogy Adam Burger valószínűleg a közös jövőjüket tervezgeti és azt, hogy őt Mrs-szé tegye. Mrs. Burger. 
Ne. Olyan. Gyorsan. 
Kendra szakít Adammel, és rosszul érzi magát, amiért hagyta, hogy a dolgok idáig fajuljanak. 
Miután hónapok óta próbálja magát meggyőzni, hogy jó döntést hozott, egy közeli barát esküvője újra egymás útjába sodorja úket. 
Egyetlen észbontó pillanat elég, hogy Kendra rájöjjön a sokkoló igazságra: egész végig szerelmes volt Adambe. 
De ha Adam továbblépett, Kendra vajon hajlandó harcolni az örökkéjükért? Vagy hagyja, hogy Mr. Tökéletes Egy Időre elsétáljon, és valaki más Mr. Tökéletese legyen?


>>> Goodreads <<<


>>> Amazon rendelési link <<<


Részlet a könyvből:


“We could take off and leave them all behind,” I said with a smile, hoping my sunglasses hid the way my eyes were checking him out. I should’ve known I wanted to keep him around. He was the only one my body reacted to so quickly.
“That would be fun.” He smiled back.
I’d been standing on the bow but hopped down to drop my own bag back by the seats.
“So, is this a permanent kind of thing?” I nodded my head toward Ashley’s laughter.
“Ah, don’t think so.” Adam eyed my reaction. When I gave none, he fell back against the side of the boat and dropped his voice. “I wasn’t going to invite her today but fucking Sam was talking about it last night and she got all excited. I didn’t want to say, “Hey, I don’t want you there” in front of everyone, you know? She kinda invited herself.”
“You’re a nice guy, Adam.”
“Not that nice. After today, she’s got to go. What the hell was that last night? When did it become normal to go out a couple of times and start planning a future together?” I tried to keep the giggles to a minimum but almost lost it right there. She was totally planning their future, which was the main reason I already hated her. That was my future she was planning. If I could still make it happen. “Anyway, rebounds and such.”
“How much of a rebound?” I said it without thinking. “Sorry. Don’t answer that.”
“Friends, right?” He eyed me cautiously. I nodded. “Not that much of a rebound.”


A szerzőről:


Gyerekkorom óta írok, akkoriban rövid történeteket alkottam az édesanyámnak, és ajándékba adtam neki őket. Imádta őket! Az első regény hosszúsági sztorimat 2009-ben írtam meg, és azóta le se álltam. 

Imádom a kávét (általában hidegen iszom már), imádom a könyveket (általában a forróbb könyveket szeretem). Ha épp nem írok (ami sokszor előfordul), és nem a családommal vagyok, akkor egy vagy a Kindle-öm társaságában találhattok meg. Még mindig előnyben részesítem a nyomtatott könyveket, és a kedvenceimet akkor is megveszem így is, ha már megvannak elektronikusan. 

2013 szeptembere volt, amikor a dolgok komolyra fordultak. Eladtam az első könyvem a Swoon Romance-nak, és úgy táncoltam és tapsikoltam, mint egy kisgyerek.


A fotó Autumn Zolton Reyes munkája.


Linkek:



Nyereményjáték



A mostani giveawayben 10 $-os ajándékkártyát, valamint a könyv egy ebook példányát nyerhetitek meg. :)


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések