Breaking News

Hamarosan megjelenik! - Dela: The 52nd {Nyereményjáték}


Sziasztok!

A The 52nd egy paranormális Young Adult történet Delától, ami október 27-én jelenik majd meg.


Fülszöveg:


A történelem során eddig még egyetlen áldozat sem élte túl - mostánáig.
A Yucatan-félsziget csücskében, a halhatatlan Castillo család Tulumban gyülekezik. Kimerülten és gondterhelten megkapják annak az ötvenkét áldozatnak a nevét, akit minden ötvenkét évben kiválasztanak az Alvilág számára. Olyan hagyomány ez, amiről mindenki azt gondolta, véget ért az azték és maja birodalom bukásával.
Zara Moss, az elsős főiskolás egy éjjel épp hazafelé tart, amikor csak egy éles kanyarral sikerül elkerülnie, hogy elüsse az úton álldogáló kísérteties alakot.
Lucas Castillo tanúja a balesetnek, de amikor eljön a lány elrablásának ideje, közbeavatkozik. Valami más Zarában: Lucas ötszáz éve a lány érkezéséről álmodik.
Miközben Lucas és Zara összefognak, hogy véget vessenek a véres áldozatoknak, rájönnek, hogy az ősi hagyományt nem is olyan egyszerű megtörni. Az istenek tombolnak, és a téli napfordulóig az Alvilágba kell taszítaniuk Zarát.


>>> Goodreads <<<


Megrendelési linkek:


Részlet a könyvből:


Suddenly, looking at Zara made my throat swell, and I started to choke. It was time to take the plunge. I focused on turning onto the hidden road, lowering my speed as the track turned to mud. I felt sick saying this.
“Zara, I didn’t come to Tahoe to save you.”
I let there be silence, but I wished I hadn’t. Even with the small rocks banging against the undercarriage, I could still hear her when she gulped, eyes not budging from my face.



A szerzőről:

Dela a The 52nd saga debütáló szerzője, ami egy multikulturális paranormális könyv young adult olvasóknak. Mielőtt elkezdte az azték istenek útjait fürkészni, Dela jogsegédként dolgozott, és gyakran láthatták Brianheadben snowboardozni. Jelenleg Las Vegasban él férjével, három gyerekével és két kifejezetten kövér csivavával.

Linkek:

Nyereményjáték


A beharangozó örömére kisorsolhatok egy ebook példányt a könyvből.
A részleteket ITT találod! :)

Nincsenek megjegyzések