Breaking News

Készül a Mara Dyer spin-off sorozata!

Sziasztok!

Ilyen hírre se számítottunk sokan szerintem! 

Michelle Hodkin, a Mara Dyer trilógia szerzője bejelentette, hogy új spin-off sorozatot ír a szereplőkről!
Az új sorozat középpontjában Noah áll majd, a címe pedig The Shaw Confessions (A Shaw vallomások) lesz. 



Olyanannyira Noah-é lesz a főszerep, hogy a rajongók legnagyobb örömére végre a fejébe is beleláthatunk, hiszen ezek a könyvek teljes egészében az ő szemszögéből játszódnak majd. Ahogy az írónő megfogalmazta: "Amikor a Mara Dyer eszmélését írni kezdtem, tudtam, hogy egy antihősnő történetét mesélem el. Amit nem tudtam, hogy milyen sok olvasó kéri majd, hogy az antihősnő és a hőse kalandjairól olvashasson: mindketten erősek, mindketten szerelmesek, és majdnem biztos, hogy elpusztítják egymást. Mindig is el akartam mesélni a történetet, ami azokról a választásokról szól, amiket a szereplők megtennének, és azokról a kockázatokról, amiket vállalnának, miután felfedezték, kik és mik ők valójában, és örülök, hogy végre megvan rá a lehetőségem. Az olvasók azt gondolják, tudják, ki Noah Shaw, de még annyi mesélnivaló van."

De azért erre még egy kicsit várni kell, a mostani tervek szerint a sorozat első kötete 2017 nyarán érkezhet majd az angolul tudó olvasóközönség számára. 

Viszont van, amit már biztosan tudunk a spin-offról. Figyelem, a következő bejegyzés spoilereket tartalmazhat az az eredeti trilógiára nézve! Ne mondjátok, hogy nem szóltam! 

SPOILER ELEJE
A spin-off azt meséli majd el, mi történt a boldogan éltek után. A The Shaw Confessions első részében Noah apja meghal, és ezzel Noah hatalmas tudást és vagyont örököl, amilyenről álmodni sem mert. Ezzel együtt esélyt kap, hogy megtaláljon olyanokat, amilyen ő maga is. Ahogy Noah és Mara elkezdenek a többiek után kutatni, nyilvánvalóvá válik, hogy szögesen ellentétes céljaik vannak - és Noah-nak választania kell világbéke és a lány között, akit szeret. 
SPOILER VÉGE 


Nálunk egyelőre a Mara Dyer sorozat első része jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. 
A könyvről írt véleményemet ITT olvashatjátok. 
Bele is olvashattok a regénybe, ehhez kattintsatok IDE

Ha pedig megrendelnéd, ma még -24% kedvezménnyel megteheted: 

konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/michelle-hodkin-mara-dyer-eszmelese-6805?ap_id=FB2D

>>> Mara Dyer eszmélése - kartonált <<<

>>> Mara Dyer eszmélése - kemény táblás <<<


1 megjegyzés: