Breaking News

Készül a Lehullott csillagok tévésorozat!

Nem is olyan régen írtam meg a véleményem a These Broken Star - Lehullott csillagok című könyvről, most pedig befutott a szuper hír: tévésorozat készül belőle! 



Persze önmagában az, hogy a sorozatos jogok elkeltek, még nem jelentenek garanciát. Láttunk már olyat, hogy elkészült a Pilot, aztán mégsem rendelték be a sorozatot - ez volt például a Párválasztónál és a Delíriumnál is. 

A jó hír viszont, hogy a hírek szerint már akadtak is csatornák, akik szemeznek vele: Amerikában a Freeform (Pretty Little Liars, Shadowhunters - ez mondjuk kissé azért aggasztó, de reménykedjünk), az Egyesült Királyságban pedig a Sky TV. 

A projekt felelőse a színész/producer Eric Balfour (Haven) és Warren Littlefield (Fargo). 

Ha valaki esetleg lemaradt a történetről, részletesebben olvashat róla a fent linkelt értékelésemben, de azért a fülszöveget bemásolom:

Az Icarus fedélzetén ez az éjszaka is olyan, mint a többi. És egyszer katasztrófa történik: a hatalmas, luxusűrhajó valami kirántja a hiperűrből, és a jármű a legközelebbi bolygóra zuhan. Csak Lilac LaRoux és Tarver Merendsen élik túl a katasztrófát, és úgy tűnik, hogy rajtuk kívül senki más nem él az égitesten.
Lilac az univerzum leggazdagabb emberének lánya, Tarver ugyanakkor nincstelenségből indult. Fiatal kora ellenére már háborús hős, aki régen megtanulta, hogy a Lilac féle lányok csak bajt hoznak ez ember fejére. Mivel csak egymásra számíthatnak, együtt kell működniük, hogy átjussanak a kísértetés vidéken, melyen túl talán segítséget remélhetnek.
És egyszer csak, a körülmények dacára, Lilac és Tarver ráébred, hogy furcsamód volt valami haszna is annak a tragédiának, ami egymáshoz sodorta őket. Mivel a valódi világukban nem lehet közös jövőjük, így azon kezdenek el töprengeni, hogy vajon nem lenne-e jobb örökre itt maradni?
Minden megváltozik, amikor rájönnek, hogy mi a titka a lépteiket kísérő, hátborzongató suttogásnak. Lilac és Tarver talán elhagyja ezt a bolygót, de azt biztos, hogy már nem ugyanazok, akik korábban ide érkeztek.

1 megjegyzés: