Breaking News

Lorelai Gilmore megformálója új könyvében a kulisszák mögé vezeti az olvasót

Lauren Graham, aki a Szívek szállodája sorozatnak köszönhetően lett híres, amiben a szókimondó és hihetetlenül vicces Lorelait alakította, 2013-ban debütált írónőként. 



Egy nap talán címmel nálunk is megjelent a regénye a Gabo Kiadó gondozásában. 

Lauren Graham, a Szívek szállodája és a Vásott szülők rajongott sztárja szellemes, elbűvölő, humorosan szívhez szóló bemutatkozó regényt írt egy kezdő színésznőről, aki New Yorkban igyekszik előrelépni a pályáján, miközben ép elméjét is szeretné megőrizni. Az Egy nap talán reményekről és álmokról szól, arról, hogy milyen fiatalnak lenni a nagyvárosban, s valamire mélységesen, őrülten, elkeseredetten vágyakozni. Arról szól, hogyan talál rá egy fiatal színésznő a szerelemre, hogyan találja meg önmagát, s ami New Yorkban talán mindennél nehezebb: hogyan talál színészi munkát magának.

Hamarosan megjelenik azonban az újabb könyve is, Talking As Fast As I Can (Olyan gyorsan beszélek, ahogy csak tudok) címmel. 

A kötet a hírek szerint humoros esszék sorából áll majd, melyekben mesél kínos serdülő éveiről, a zavaros randizós időszakáról, a munkával telt évekről, amelyeket színészként New Yorkban és Los Angelesben megélt. 

Ami a Szívek szállodája rajongóknak különös érdekes lehet, hogy természetesen szóba kerül a sorozat is - kulisszák mögötti információk derülnek majd ki a Lorelai Gilmore-ként eltöltött éveiről, és szó esik a nagy visszatérésről is a szerepben. 

Nincsenek megjegyzések