Új borítókat kapott a Szent Johanna Gimi!

Leiner Laura egy hosszú bejegyzésben jelentette be a hírt: új borítóban foghatjuk kezünkbe a Szent Johanna Gimi köteteket. 

De az új kiadások nem csak külsőben térnek el az eredetitől - terjedelemben is hosszabbak lesznek. Az írónő azt is elárulta, hogy ezek bővített kiadások, azok a kimaradt részletek is bekerültek a könyvbe, amiket korábban kivágott jelenetekként a Szent Johanna Kalauzban olvashattunk. Épp ezért a Kalauznak nem is érkezik új kiadása. 

Ami a borítókat illeti... Hangulatukban szerintem próbálják visszaidézni az eredetit, de azért érezhetően más a megvalósítás. A magam részéről nem különösebben fogtak meg az eredeti borítók sem, és most ezek sem - picit olyan érzésem van, mintha egy automata montázskészítőbe bedobták volna a hangulatkeltő képeket. Illetve nagyon hiányolom, hogy kiderüljön a borítóról, mégis hányadik kötetről van szó. Az új borítókkal meg lehet fogni új olvasókat, és az ő dolgukat nehezíti, ha ránézésre nem lehet tudni, hogy követik egymást a könyvek - bár remélhetőleg legalább a hátsó borítóról vagy a gerincről kiderül. 

De ezt egyébként minden rosszindulat nélkül írom, én már megszoktam, hogy a Leiner Laura könyvek borítóival nem igazán tudok mit kezdeni, és csak azzal foglalkozom, mi van belül. Azt meg szeretem, szóval semmi gond. 

Mindenesetre íme az új borítók: 9 megjegyzés

Írj megjegyzést
Ashley Jensen
AUTHOR
2016. május 22. 11:19 delete

Hát... Rosszabbra számítottam.

Reply
avatar
M Smiley
AUTHOR
2016. május 22. 11:26 delete

Nekem az eredeti borítók sokkal jobban tetszenek...de lehet csak azért, mert azt már megszoktam. Viszont ezek az új borítók sem rosszak, de például ha most látnám először ezt a könyvsorozatot az új borítóval, nem biztos, hogy levenném a polcról...:/ Azért kíváncsi vagyok a Bábel és az Asz könyvekre is, mert azoknak kifejezetten az eredeti borítója sem tetszett.

Reply
avatar
Petra Palotai
AUTHOR
2016. május 22. 12:35 delete

Szerintem is rosszabbak mint az eredeti. Túl komoly így a borító, a tartalomhoz képest.

Reply
avatar
Valcsa
AUTHOR
2016. május 22. 14:17 delete

uhh, hát nekem ez nem tetszik... :/ A Cicerós borítók jobbak, ötletesebbek voltak, úgyhogy igyekszem mielőbb beszerezni a még hiányzó két részt, hogy az egységes sorozat legyen majd meg.
... és igen, egy sorszámozás mondjuk nem ártana a köteteknek. :/

Reply
avatar
Névtelen
AUTHOR
2016. május 23. 11:18 delete

Ezek a boritok rettenetesek. Igenytelenek, osszecsapottak, nincs karakteruk, hangulatuk, mint az eredeti kotetek boritoinak. Nekem egyaltalan nem tetszik. A bovitett kiadas klasst, de minek kellett uj borito???

Reply
avatar
Cat
AUTHOR
2016. május 23. 14:43 delete

A régi borítók olyan naplószerűek voltak, olyan természetesek. Nekem ez is olyan fura, mint az utolsó két Bexi könyv. Olyan mű. :(

Reply
avatar
2016. május 24. 13:41 delete

Nekem sem tetszenek... Az eredeti sokkal jobb volt. De, ahogy Laura mondta, a többinek is lesz új borítója, remélem azok jobbak lesznek.
A régi jobb. ^_^

Reply
avatar
2016. május 24. 13:41 delete

Nekem sem tetszenek... Az eredeti sokkal jobb volt. De, ahogy Laura mondta, a többinek is lesz új borítója, remélem azok jobbak lesznek.
A régi jobb. ^_^

Reply
avatar
2016. június 3. 17:13 delete

Miért is kell csíptető a Post-ithez?

Reply
avatar

Rendeld meg a képre kattintva!