Breaking News

Magnus Bane saját felnőtt trilógiát kap!

Cassandra Clare egy ideje már lebegteti, hogy új kalandok várnak Magnus Bane-re, de eddig mindenki csak azt hitte, valamiféle novelláról van szó. 

Most azonban az írónő lerántotta a leplet a projektről: egy egész trilógia szól majd kedvenc boszorkánymesterünkről!



A sorozatot megint nem egymaga írja, csatlakozik hozzá Wesley Chu is, akit külföldön leginkább a The Lives of Taonak hála ismernek. 

A nagy hírt az Entertainment Weekly jelentette be. Cassandra Clare a következőket nyilatkozta: 

"Az évek során, amikor az Árnyvadász könyveket írtam, Magnus számomra az egyik legszórakoztatóbb és magával ragadóbb karakterré nőtte ki magát. Mindig is sok titka volt - annyi minden van, amit nem tudunk még Magnusról, élete első szerelmének történetétől a származása titkaiig, vagy akár az Aleckel közös kapcsolatukig. Ezek mind olyasmik, amiket érinthettem a Bane krónikák kötetekben, de nagyon izgatott vagyok, hogy még mélyebbre áshatok ebben a három könyvben, amit Magnusnak, a múltjának, a jövőjének és a jelenének szentelünk."

Wesley Chu hozzátette: 

"Nagyon izgatott vagyok, hogy becsatlakozhatok a világba, amit Cassandra Clare megalkotott. Ezek a könyvek és karakterek ikonikusak, és Magnus igazi rajongói kedvenc. Alig várom, hogy megkapják, amire úgy rászolgáltak. És talán néhány olyasmit is kapnak, amit nem. Bocsi, Magnus." 

Az első Magnus regény 2017 novemberében érkezhet. Egyelőre sem a sorozat, sem a könyvek címét nem ismerjük. 

A projekt egyébként még egy okból izgalmas: ez lesz Cassandra Clare első felnőtt regénye.

2 megjegyzés:

  1. Ez mennyire jó hír! Mindenesetre annyi könyvön dolgozik egy időben, nem is értem, hogy bírja... Magisztérium sorozat, Dark Artifices, most meg ez. Ide nekem az összeset! :D

    VálaszTörlés
  2. November...olyan messzeeee van

    VálaszTörlés