Breaking News

Cover Reveal - R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel

A Scoring Wilder - Testcsel egy tiltott kapcsolat humoros és izgalmas története, főszerepben egy rosszfiúval, aki garantáltan megolvasztja a női szíveket. Lányok, készüljetek, mert Liam Wilder el fogja csavarni a fejeteket!

Én már olvastam is, hamarosan a véleményem is felkerül blogturné keretei között.

Addig is következzen R.S. Grey első magyarul is megjelent regényének borítója!


Fülszöveg:



Kinsley először csak a hecc kedvéért akarja elcsábítani Wildert, az edzőjét, de hamarosan rá kell jönnie, hogy nem babra megy a játék.
Az olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.
*Észbontóan jóképű – kipipálva.
*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.
Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.


>>> Jegyezd elő! <<<

>>> Tedd a várólistádra! <<<






Exkluzív idézet


„Liam tekintélyparancsoló volt. Pusztán a jelenlétével betöltötte a szobát. A magabiztossága megkérdőjelezhetetlen és százszázalékos volt. Bárhogy is, meg akartam őt ismerni. Birtokolni akartam, hogy azok a szürke szemek csakis rám figyeljenek.
Várjunk csak! Ő az edzőm. Az edzőm. Az edzőm.”

A szerzőről:


RS Grey így mutatja be önmagát: “Imádom a könyveket, a csokit, a valóságshow-kat, a fekete labradorokat és a hideget. Ha tehetném, magam köré gyűjteném a felsorolt dolgokat, és felkucorodnék velük a kanapéra, és ott töltenék minden egyes napot. De komolyan! Texasban élek, szabadidőmben olvasok és írok. A kedvenc íróim Mindy Kaling és Jonathan Safran Foer. Vígjátékfüggő vagyok, és mindent szeretek, aminek köze van a humorhoz. Számomra az íráshoz a legnagyobb inspirációt egyértelműen az olyan nők jelentik, mint Tina Fey, Amy Poehler és Mindy Kaling, de véleményem szerint az én stílusom kissé szókimondóbb, mint az övék.”

A szerző honlapja az rsgrey.com oldalon található, de elmondása szerint inkább a közösségi oldalakon (Instagram, Twitter, Facebook) aktív, és nem szentel nagy figyelmet a honlapjának.

2 megjegyzés: