Breaking News

Trials of Apollo - A második része címe és fülszövege!

A múlt héten többször is posztoltam Rick Riordan új könyvéről, a Trials of Apollo sorozat első részéről - az előzetesek például zseniálisak lettek. Megnézheted őket ITT és ITT

Ebben a sorozatban Apollóból halandó lett, és emberként, tehetségeitől megfosztva kénytelen feltalálni magát. 



Most, hogy az első rész, a The Hidden Oracle megjelent, máris kaptunk néhány információt a folytatásról! Lehullt a lepel a második rész címéről, és még az első fülszöveget is megosztották az olvasókkal. 

A The Dark Prophecy szinopszis szerint a történet Lester (vagyis Apolló) kalandjait követi majd, a Félvér táboron kívül, és találkozni fog korábbi Riordan regények hőseivel is! Azaz a Percy Jackson rajongók számára még egy okból lesz igazi csemege a könyv. 

Zeusz azzal büntette fiát, Apollót - a nap, a muzsika, az íjászat, a költészet és sok más istenét-, hogy a Földre száműzte, egy esetlen, pattanásos 16 éves Lester nevű fiú testében. Az egyetlen mód arra, hogy Apolló visszanyerje jogos helyét az Olimposzon, hogy visszacsábítja a jó oldalra a korábban gonosszá lett Orákulumokat. Vajon mitől tértek rossz útra a jósok, és hogyan tehet Apolló/Lester bármit ezzel a képességei nélkül? Miután egy sor veszélyes - és legyünk őszinték, megalázó - próbát kiáll a Félvér Táborban, Lesternek ott kell hagynia a viszonylag biztonságos félvér tábort, és egy hajmeresztő kalandon kell átesnie, miközben bejárja Észak-Amerikát.
Szerencsére ami hiányzik neki képességekben, azt pótolni tudja új barátságokkal - olyan hősökkel, akik a Percy Jackson és az olimposziak és az Az Olimposz hősei sorozatok rajongói számára már ismerősek lesznek. Tarts velük te is a szívszaggató, humorral és haikukkal teli utazáson!

Őszintén? Egyre jobban olvasni akarom ezt a sorozatot!

1 megjegyzés: