Breaking News

Ilyen lesz a harmadik Magisztérium borítója + fülszöveg

Cassandra Clare lerántotta a leplet a harmadik Magisztérium kötet, a The Bronze Key (A bronzkulcs) borítójáról és fülszövegéről!Nekem nagyon tetszik a színvilág, ez a kígyó pedig gyönyörű! De amit ennél is jobban imádok, hogy idősödnek a szereplők is! 


A fülszöveg:

A varázslat megmenthet. 
A varázslat megölhet. 
A diákoknak a Magisztériumban biztonságban kellene lenniük. A mágusok figyelő szeme előtt megtanulják, hogyan használják a varázslatot, hogy rendet teremtsenek a káosszal teli világban. 
De most a káosz szembeszáll velük!
Callnak, Tamarának és Aaronnak olyan dolgok miatt kellene csak aggódnia, mint a röpdogák és mágikus hozzávalók. Csakhogy egyik osztálytársuk sokkoló halála után meg kell találniuk a könyörtelen gyilkost... és eközben kockáztatni a saját életüket.
Call, Tamara és Aaron rájönnek, hogy a varázslat csak annyira lehet jó, amennyire a használója. Ördögi kezek között hatalmas károkat okozhat - kivéve, ha időben megfékezik. 
A Magisztérium sorozat harmadik részében a két bestseller szerző, Holly Black és Cassandra Clare egy olyan iskolát mutat be, hogy bármi - jó vagy gonosz - megtörténhet, és az egyetlen mód, hogy az igazságra fény derüljön, ha cserébe mindent kockára tesznek. 

Nincsenek megjegyzések