Breaking News

Részlet az új Jane Austen adaptációból

A legújabb Jane Austen adaptációról már többször is írtam az oldalon, ha esetleg lemaradtatok róla, ITT megtaláljátok a plakátját, ITT pedig megnézhetitek az első előzetesét. 

A Love and Friendship (Szerelem és barátság) Jane Austen befejezetlen, Lady Susan című regényéből készül, így pedig különösen izgalmas, hiszen ez nem tartozik a hatmilliószor látott Austen adaptációk közé.

A főszerepben egy korábban Austen filmben már látott színésznő, Kate Beckinsale. (Az előző Austen filmjében Emmát alakította.)A történet főszereplője Lady Susan, aki fiatalon megözvegyült nemes hölgy, akit ráadásul egy nálánál kevésbé attraktív, és túlságosan is visszahúzódó lánnyal "áldott meg" a sors. Viszont ő a kezébe veszi az ügyet, és mindkettőjük életét helyre akarja rázni. Hogyan is lehetne ezt másként, mint egy-egy gazdag férjjel?

A film premierje az 59. San Francisco-i Nemzetközi Filmfesztiválon lesz április 21-én, a világpremier pedig május 13-án.

A most megosztott rövid részlet ugyan túl sokat nem mutat, viszont tökéletesen láthatjuk belőle, milyen is ez a bizonyos Lady Susan nevű nőszemély.Nincsenek megjegyzések